Kate Moss: «Δεν υπήρξα ανορεξική»

Kate Moss: «Δεν υπήρξα ανορεξική»

Τα δημοσιεύματα με την ηρωίνη ήταν τόσο γελοία. Επειδή απλά φορούσα μαύρο έντονο eyeliner. Το ζήτημα της ανορεξίας από την άλλη ήταν χειρότερο και πιο εκνευριστικό ως δημοσίευμα γιατί είχε να κάνει με την υγεία μου. Δεν υπήρξα ποτέ ανορεξική.

Kate Moss: «Δεν υπήρξα ανορεξική»
Στο φακό του καλού της φίλου celebrity φωτογράφου Mario Τestino πόζαρε για άλλη μια φορά η Βρετανίδα καλλονή Kate Moss για το περιοδικό «Allure» του Αυγούστου.

Το 39χρονο τοπ μόντελ στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό μίλησε για τα δημοσιεύματα περί ανορεξίας και ηρωίνης αλλά και για το μικρό στήθος που έχει:

Κλείσιμο
«Ηταν τρομερό να διαβάζω αυτά τα δημοσιεύματα, ειδικά εκείνα για τη νευρική ανορεξία. Από την άλλη εκείνα με την ηρωίνη ήταν τόσο γελοία. Επειδή απλά φορούσα μαύρο έντονο eyeliner. Το ζήτημα της ανορεξίας ήταν χειρότερο και πιο εκνευριστικό γιατί είχε να κάνει με την υγεία σου. Δεν υπήρξα ποτέ ανορεξική. Οσο για την εξωτερική μου εμφάνιση, αυτό που δεν μου άρεσε ήταν που είχα επίπεδο στέρνο. Είχα τρομοκρατηθεί και δεν ήθελα να δείξω το σώμα μου. Σήμερα που το έχω δείξει τόσες φορές δεν με ενοχλούν οι ‘’κρεατοελιές’’ μου. Εντάξει δεν είναι τόσο μεγάλο(το στήθος)».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης