Άλφρεντ Κουαντρό: Το brandy Metaxa είναι συνυφασμένο με την ελληνική ιδιοσυγκρασία

Άλφρεντ Κουαντρό: Το brandy Metaxa είναι συνυφασμένο με την ελληνική ιδιοσυγκρασία

Ο Άλφρεντ Κουαντρό, γόνος της γαλλικής επιχειρηματικής δυναστείας στην οποία ανήκει πλέον και το brandy Metaxa, επισκέφθηκε την Ελλάδα για την παρουσίαση του travel book του «Night Time Walks»

Άλφρεντ Κουαντρό: Το brandy Metaxa είναι συνυφασμένο με την ελληνική ιδιοσυγκρασία
Έκτη γενιά γόνος της γαλλικής επιχειρηματικής οικογένειας Cointreau του ομώνυμου δημοφιλέστατου λικέρ, ήρθε στην χώρα μας στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του «Night Time Walks». Πρόκειται για ένα travel book που περιέχει τοποθεσίες αλλά και προσωπικότητες τις οποίες ο Άλφρεντ Κουαντρό συνάντησε και τον εντυπωσίασαν στις περιπλανήσεις του 
σε 33 διαφορετικές πόλεις του κόσμου.

Κλείσιμο


Ο Άλφρεντ Κουαντρό στην οικογένεια του οποίου ανήκει εδώ και κάποια χρόνια και το διάσημο ελληνικό brandy Μetaxa, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις οικογενειακές αναμνήσεις, τα ταξίδια του και την αγάπη του για την Ελλάδα. «Αγαπώ τη δουλειά που κάνω, καθώς βρίσκομαι στα εργοστάσιά μας από μικρό παιδί. Όταν γεννήθηκα η γιαγιά μου πήρε μια φλοίδα πορτοκαλιού και την έβαλε δίπλα στη μύτη μου για να αντιληφθώ ότι το Cointreau -το οποίο μυρίζει πορτοκάλι- είναι συνυφασμένο με την οικογένειά μας. Έ
κτοτε, αγάπησα το συγκεκριμένο ποτό και την εταιρία μας που δημιουργεί εξαιρετικά προϊόντα. Το brandy Μetaxa, για παράδειγμα, είναι συνυφασμένο με την ελληνική ιδιοσυγκρασία. Πιο μικρός είχα περάσει απ' όλα τα πόστα της επιχείρησής μας. Κάποιοι νόμιζαν ότι το έκανα επειδή ήμουν ο γιος του αφεντικού. Λάθος. Το έκανα γιατί αγαπούσα και αγαπώ τη συγκεκριμένη δουλειά», εξηγεί και συνεχίζει: «Έχοντας ταξιδέψει παντού λόγω δουλειάς, ήθελα να μοιραστώ τα ποτά, τις γεύσεις, τις εικόνες και τους ενδιαφέροντες ανθρώπους που συνάντησα σε όλο τον κόσμο. Τα ταξίδια είναι μια συγκλονιστική εμπειρία και ήθελα να την μοιραστώ με άλλους. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αυτού προτείνω μέρη και στέκια για να επισκεφθεί κανείς αλλά και κοκτέιλς που μπορεί να απολαύσει».



Πώς, όμως, αντιδρά ο κόσμος όταν ακούει το όνομά του; «Οι bartenders με κοιτούν διερευνητικά. "Α, κύριε Κουαντρό", μου λένε αγχωμένοι. "Σίγουρα θέλετε να πιείτε ένα ποτό που περιέχει το λικέρ σας!"», απαντά χαμογελώντας.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης