Χάρισον Φορντ: Ήταν παράξενο για μένα όταν η Κάρι Φίσερ μίλησε για τη σχέση μας

Χάρισον Φορντ: Ήταν παράξενο για μένα όταν η Κάρι Φίσερ μίλησε για τη σχέση μας

Οι δυο συμπρωταγωνιστές είχαν σχέση για τρεις μήνες στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας «Star Wars» - Την περίοδο εκείνη ο Φορντ ήταν παντρεμένος

Χάρισον Φορντ: Ήταν παράξενο για μένα όταν η Κάρι Φίσερ μίλησε για τη σχέση μας
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Χάρισον Φορντ
μίλησε για την απόφαση της Κάρι Φίσερ να αποκαλύψει πως οι δυο ηθοποιοί διατηρούσαν κρυφό δεσμό για τρεις μήνες. Η αποκάλυψη από την «πριγκίπισσα Λέια» έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, μόλις έναν μήνα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Κλείσιμο
Ο 75χρονος γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε στο περιοδικό GQ: «Ήταν περίεργο για μένα
», ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχει διαβάσει το βιβλίο «The Princess Diarist», όπου η Φίσερ έγραψε αναλυτικά τι αισθανόταν για τη σχέση της μαζί του.



Το ειδύλλιο των κινηματογραφικών Χαν Σόλο και πριγκίπισσας Λέια ξεκίνησε στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας «Star Wars» το 1976, όταν ο Χάρισον Φορντ ήταν 33 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά, και η Κάρι Φίσερ ήταν μόλις 19 ετών.

Ο Φορντ, ωστόσο, δεν θέλησε να μιλήσει περαιτέρω για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς όπως χαρακτηριστικά σχολίασε: «Δεν ξέρω. Ξέρεις, με τον πρόωρο θάνατο της Κάρι, δεν αισθάνομαι ότι είναι ένα θέμα που θέλω να συζητήσω».



Ο ίδιος παραδέχτηκε πάντως πως ως έναν βαθμό, τον είχε προετοιμάσει η Φίσερ για το ότι θα αποκάλυπτε το μυστικό τους. Άλλωστε και η ίδια είχε σχολιάσει λίγο πριν τον αναπάντεχο θάνατο της πως δεν θα δημοσίευσε κάτι τέτοιο χωρίς να τον προειδοποιήσει πρώτα, καθώς δεν ήθελε να τον αιφνιδιάσει.

Η Fisher είχε γράψει χαρακτηριστικά στο βιβλίο της: «Ήταν τόσο έντονο. Ήμασταν ο Han με τη Leia μέσα στην εβδομάδα και η Carrie με τον Harrison το σαββατοκύριακο».  «Ήμουν τόσο άπειρη, αλλά εμπιστευόμουν κάτι σε αυτόν. Ήταν ευγενικός».

 

Το βιβλίο με τα απομνημονεύματα της ηθοποιού κυκλοφόρησε στις 22 Νοεμβρίου και έναν μήνα αργότερα, στις 23 Δεκεμβρίου η διάσημη ηθοποιός υπέστη καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή τέσσερις μέρες αργότερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης