Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανέβασε στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανέβασε στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία

Περισσότερα από 5 εκατ. likes απέσπασε η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram την Κυριακή το βράδυ ο διεθνής ποδοσφαιριστής

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανέβασε στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία
Μπορεί κατά καιρούς να έχει φωτογραφηθεί με τον 7χρονο γιο του, Κριστιάνο τζούνιορ, με την νέα του σύντροφο, Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ και με τα δίδυμα που απέκτησε πρόσφατα, αλλά είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανεβάζει στο Instagram μια φωτογραφία «συν γυναιξί και τέκνοις».

Την Κυριακή το βράδυ ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τον πρωτότοκο γιο του Κριστιάνο, την Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ, η οποία κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Ματέο ενώ, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, περιμένει το πρώτο της παιδί από τον σύντροφό της και δίπλα της ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ποζάρει ως περήφανος μπαμπάς με την κόρη του Εύα. Στην λεζάντα έγραψε: «family mood»
Κλείσιμο
(σε οικογενειακή διάθεση) και πρόσθεσε τέσσερις καρδιές.



Τον Ιούνιο η σύντροφος του Ρονάλντο ανακοίνωσε πως το ζευγάρι θα αποκτήσει παιδί  ενώ στα τέλη του ίδιου μήνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο facebook ότι απέκτησε δίδυμα. Η αδελφή του Κάτια δήλωσε στην πορτογαλική τηλεόραση ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής έγινε πατέρας δύο παιδιών, του Ματέο και της Εύας, μέσω παρένθετης μητέρας.



Πριν επτά χρόνια ήρθε στον κόσμο ο γιος του, Κριστιάνο τζούνιορ, αλλά η ταυτότητα της μητέρας του δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα. Πριν δύο χρόνια στο ντοκιμαντέρ «Ronaldo», που είχε θέμα την ζωή του ποδοσφαιριστή, ο ίδιος δήλωσε για την άγνωστη μητέρα του γιου του: «Ο γιος μου δεν χρειάζεται μια μητέρα, έχει εμένα. Πολλά παιδιά γεννιούνται και δεν γνωρίζουν τους γονείς τους, ο δικός μου γιος έχει πατέρα και αυτό είναι αρκετό».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης