O Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαίωσε ότι απέκτησε δίδυμα

O Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαίωσε ότι απέκτησε δίδυμα

Με ανάρτησή του στο Facebook ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πορτογαλίας για την άδεια που του έδωσε να φύγει από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών

O Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαίωσε ότι απέκτησε δίδυμα
Στην επιβεβαίωση της φημολογίας ότι έγινε πατέρας διδύμων (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι) προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι της Πορτογαλίας από τη Χιλή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο διάσημος ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τους Πορτογάλους φιλάθλους ότι αποχωρεί από την ομάδα για τη συνέχεια της διοργάνωσης καθώς ο πρόεδρος της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του έδωσε σχετική άδεια να δει από κοντά τα παιδιά του.

Αφού διαβεβαιώνει ότι ήταν αφιερωμένος «ψυχή τε και σώματι» στην ομάδα παρά το γεγονός ότι γνώριζε ότι είχαν έρθει στη ζωή τα δίδυμα, στη συνέχεια υπογραμμίζει ότι είναι εξαιρετικά ευτυχής που θα τα δει για πρώτη φορά.

Ωστόσο απέφυγε να απαντήσει στο αν τα παιδιά ήρθαν στον κόσμο με παρένθετη μητέρα όπως ανέφεραν πορτογαλικά ΜΜΕ το προηγούμενο διάστημα.
Κλείσιμο

Η ανάρτησή του Ρονάλντο έχει ως εξής:


«Έδωσα το παρών στην Εθνική Ομάδα, όπως κάνω πάντα, ψυχή τε και σώματι, μολονότι γνώριζα ότι είχαν γεννηθεί τα δύο παιδιά μου. 

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε χαρές στους Πορτογάλους.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πορτογαλίας και ο προπονητής της ομάδας επέδειξαν μια τέτοια συμπεριφορά που με συγκίνησε και δεν θα την ξεχάσω.

Είμαι πολύ ευτυχής που τελικά θα βρεθώ για πρώτη φορά με τα παιδιά μου».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης