Αποχωρεί (και) η Κατερίνα Ζαρίφη από την εκπομπή της Μενεγάκη;

Αποχωρεί (και) η Κατερίνα Ζαρίφη από την εκπομπή της Μενεγάκη;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», η Κατερίνα Ζαρίφη δεν θα βρίσκεται στην τηλεοπτική παρέα της «ωραίας Ελένης»

Αποχωρεί (και) η Κατερίνα Ζαρίφη από την εκπομπή της Μενεγάκη;
Ανακατατάξεις σημειώνονται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μετά την αποχώρηση του στενού συνεργάτη της παρουσιάστριας, Γρηγόρη Γκουντάρα, μάλλον, ήρθε και η σειρά της Κατερίνας Ζαρίφη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», η Κατερίνα Ζαρίφη δεν θα βρίσκεται στην τηλεοπτική παρέα της «ωραίας Ελένης» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, έπειτα από 11 χρόνια συνεργασίας.

Κλείσιμο
Μάλιστα, εκκρεμεί ένα ραντεβού της Ζαρίφη με το κανάλι του Alpha, για να συζητηθεί το μέλλον της σε αυτό.

Είναι γεγονός ότι φέτος, η Κατερίνα Ζαρίφη δεν είχε συνεχή παρουσία στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη. Κατά διαστήματα δεν εμφανιζόταν στο στούντιο της εκπομπής, αλλά έκανε ζωντανές συνδέσεις, καλύπτοντας διάφορα θέματα.

Όσον αφορά την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τζορτζέλας Κοσιάβα, ο συνεργάτης της Μενεγάκη δέχτηκε πρόταση να παραμείνει στην εκπομπή με μειωμένο μισθό για να δουλεύει πίσω από τις κάμερες. Πρόταση που τελικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας απέρριψε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης