Οι αιχμές του πατέρα του Τανιμανίδη κατά του Τούρκου παραγωγού του «Survivor»

Οι αιχμές του πατέρα του Τανιμανίδη κατά του Τούρκου παραγωγού του «Survivor»

Τόνισε ότι διαφωνεί με την επιλογή να προβληθεί το δεύτερο μέρος του ντέρμπι των Ελλήνων και Τούρκων «Survivor» ανήμερα της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου- Σχολιάζει επίσης τα λόγια του Αcun Ilicali περί ελληνοτουρκικής φιλίας

Οι αιχμές του πατέρα του Τανιμανίδη κατά του Τούρκου παραγωγού του «Survivor»
O Στέφανος Τανιμανίδης, ο πατέρας του παρουσιαστή του «Survivor», Σάκη Τανιμανίδη παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

Έχοντας διατελέσει Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων, δεν δίστασε να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση του ΣΚΑΙ να μεταδώσει το δεύτερο ντέρμπι των Ελλήνων και Τούρκων «Survivor», απόψε το βράδυ,  Ημέρα Μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων.
«Με τον Σάκη με τον οποίο δεν έχω συχνή επικοινωνία. Ενημερώθηκα από τη μητέρα του ότι είχε ένα πολύ σοβαρό τραύμα στο μάτι του και στεναχωρήθηκα. Ο Σάκης λοιπόν ότι το επεισόδιο θα παιχτεί σήμερα. Αυτά τα γύρισε πριν από πέντε μέρες αυτός. Από ό,τι με είχε πληροφορήσει θα έπαιζαν την επόμενη εβδομάδα. Το γιατί ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισαν...Ο Σάκης δεν γνώριζε. Εγώ διαφωνώ ότι το κανάλι 19 Μαΐου θα παρουσιάσει αυτή την εκπομπή. Ο Σάκης δεν έχει καμία σχέση με το θέμα».

Τέλος, αναφέρθηκε στα λόγια περί ελληνοτουρκικής φιλίας του Τούρκου παραγωγού και προσωπικού φίλου του Ταγίπ Ερντογάν, Αcun Ilicali. «Οι φιλίες δεν χτίζονται επάνω στον καρσιλαμά και στο ιμάμ μπαϊλντί, στο ποδόσφαιρο και στο Survivor. Συγκροτούνται μόνο την αναγνώριση από πλευρά των θυτών για όσα έκαναν στα θύματα τους. Εφόσον η Τουρκία αναγνωρίσει όσα έχει κανει σε βάρος μας. Αποδεχτεί το ιστορικό της παρελθόν και σταματήσει να κάνει τις ίδιες γενοκτονίες σε βάρος των Αρμενίων, των Κούρδων, των Κυπρίων και στο εσωτερικό της που φυλακίζει και σκοτώνει σε όποιον έχει άλλη φωνή, τότε μπορεί να συγκροτηθεί η ελληνοτουρκική φιλία», είπε ο Στέφανος Τανιμανίδης.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης