Λευτέρης Πανταζής: Η πρώτη του αντίδραση μετά τις δηλώσεις της Ζώζας Μεταξά

Λευτέρης Πανταζής: Η πρώτη του αντίδραση μετά τις δηλώσεις της Ζώζας Μεταξά

Η επανεμφάνιση της μητέρας της Κόννυ Μεταξά και πρώην συντρόφου του Λευτέρη Πανταζή, Ζώζας, το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έκανε ιδαίτερη αίσθηση

Λευτέρης Πανταζής: Η πρώτη του αντίδραση μετά τις δηλώσεις της Ζώζας Μεταξά
Η Zώζα Μεταξά πραγματοποίησε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, όταν έκανε έκπληξη στην κόρη της, Κόννυ Μεταξά, η οποία ήταν καλεσμένη του «The 2night show» με τον  Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η πρώην σύντροφός του Λευτέρη Πανταζή με τον οποίο απέκτησαν μαζί την Κόννυ, μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τον τραγουδιστή και όπως αποκάλυψε δεν μιλούν πια μεταξύ τους.

Κλείσιμο
«Ήμουν αντίθετη στο γεγονός να βγει να τραγουδήσει σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, όχι για τη φωνή της, γι άλλους λόγους. Ήξερα πώς θα την αντιμετωπίσουν και τι θα συμβεί. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνει. Εκεί δεν μιλούσαμε, ήταν η πρώτη φορά, εκτός από την εφηβεία που είχε έναν δεσμό και την ανέβαζε στη μηχανή και είχαμε τσακωθεί, πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που δεν μιλούσαμε. Δεν το ήξερα, έγινε κρυφά, πίσω από την πλάτη μου. Απλά βγήκε και είπε τρία τραγούδια, δεν ήταν κάτι που της πρόσφερε κάτι, απλά στο μαγαζί που έφερε κόσμο, στον πατέρα της. Ήξερε ότι θα είμαι αντίθετη. Από τότε δεν μιλάω με τον Λευτέρη, ήταν εκεί που ξεχείλισε το ποτήρι....Θα έπρεπε κι εγώ να ερωτηθώ σε κάτι που αφορά το παιδί, δεν είναι μόνο δικό του το παιδί. Εσύ Γρηγόρη, θα έλεγες στην κόρη σου, 26 χρονών, “μην το πεις στη μαμά σου γιατί θα έχουμε αντιδράσεις”;», αποκάλυψε η Ζώζα Μεταξά.

Ο Λευτέρης Πανταζής, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανήρτησε ένα κείμενο το οποίο αναφέρει:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης