Δούκισσα Νομικού: Το πρώτο της βίντεο για το ''So you think you can dance''

Δούκισσα Νομικού: Το πρώτο της βίντεο για το ''So you think you can dance''

Οι λεπτομέρειες του show που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο στον ΑΝΤ1

Δούκισσα Νομικού: Το πρώτο της βίντεο για το ''So you think you can dance''
Μία ιδιαίτερα καλή χρονιά φαίνεται ότι είναι το 2017 για τη Δούκισσα Νομικού, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η παρουσιάστρια που αναμένεται να παντρευτεί τον Ιούνιο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, θα παρουσιάσει το νέο σόου χορού του ΑΝΤ1 «So you think you can dance».

Στην επίσημη σελίδα του ΑΝΤ1, στο Instagram, ανέβηκε ένα βίντεο που δείχνει την Δούκισσα να γράφει στον πίνακα τον τίτλο του show.
Κλείσιμο

Ποιοι θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreeece.com, στην κριτική επιτροπή του «So you think you can dance» θα επιστρέψει ο Φώτης Μεταξόπουλος, όχι όμως η Εβελίνα Παπούλια. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού, δεν της επιτρέπουν να βρίσκεται στο show.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  οι ιθύνοντες του καναλιού έκαναν πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια είναι θετική στην πρόταση που δέχτηκε και σίγουρα θα είχε  ενδιαφέρον η παρουσία τη σε αυτό. Όσο για την τρίτη θέση της κριτικής επιτροπής, μένει ακόμη ανοιχτή.

Το «So you think you can dance» θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα,  κάθεΠέμπτη και Παρασκευή και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 20 Απριλίου.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης