Όλοι οι διάσημοι που πέθαναν το 2016 σε ένα πόστερ

Όλοι οι διάσημοι που πέθαναν το 2016 σε ένα πόστερ

Ο Βρετανός καλλιτέχνης Chris Barker θέλησε να τιμήσει τους διάσημους νεκρούς της χρονιάς που φεύγει

Όλοι οι διάσημοι που πέθαναν το 2016 σε ένα πόστερ
Το 2016 έχει αποκτήσει άξια τον τίτλο του «έτους-θεριστή», εξαιτίας των «πολύκροτων» θανάτων διεθνούς φήμης τραγουδιστών, ηθοποιών, πολιτικών και ούτω καθεξής.

Επίσης, το 2016 αν αναλογιστεί κανείς και τις πολιτικές εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο, με την άνοδο του εθνικισμού, τη νίκη του Donald Trump, το Brexit, την ένταση των εχθροπραξιών στην Συρία και το εχθρικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε πολλές γειτονικές χώρες, η «κατάρα του 2016» ίσως και να ισχύει κατα κάποιο περίεργο τρόπο.

Κλείσιμο
Ο Βρετανός καλλιτέχνης Chris Barker θέλησε να τιμήσει τους διάσημους νεκρούς της χρονιάς που φεύγει, χρησιμοποιώντας το εμβληματικό εξώφυλλο ενός δίσκου των Beatles, του «Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band».

Στο πόστερ που δημιούργησε κυρίαρχη θέση έχουν ο David Bowie και ο Prince, που έφυγαν από τη ζωή και συγκλόνισαν τη διεθνή showbiz. 



Ωστόσο, υπάρχουν και πολιτικά μηνύματα με αναφορά στο Brexit, αλλά και το καπέλο με το σύνθημα του Donald Trump «Make America Great Again». Ακόμα, δεν λείπει και η Βρετανίδα βουλευτής Jo Cox, η οποία δολοφονήθηκε από τον ακροδεξιό Thomas Mair. Ωστόσο, απουσίαζε η Carrie Fisher, γνωστή ως Princess Leia της σειράς Star Wars, η οποία και προστέθηκε στο νέο psoter που σχεδίασε ο καλλιτέχνης.



Λίγες ώρες αργότερα, και η μητέρα της Carrie Fisher, η γνωστή ηθοποιός Debbie Reynolds, προστέθηκε πλάι στην κόρη της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης