Ελένη Μενεγάκη στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Δεν μιλάμε τα τελευταία 7,5 χρόνια»

Ελένη Μενεγάκη στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Δεν μιλάμε τα τελευταία 7,5 χρόνια»

Η αμηχανία όταν υποδέχτηκε στο πλατό τον Πέτρο Κωστόπουλο

Ελένη Μενεγάκη στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Δεν μιλάμε τα τελευταία 7,5 χρόνια»
Έπειτα από πολλά χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη και ο Πέτρος Κωστόπουλος συναντήθηκαν ξανά. Όχι μόνο τηλεοπτικά. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στον «αέρα» της εκπομπής,έχει να μιλήσει με τον Πέτρο Κωστόπουλο, τα τελευταία 7, 5 χρόνια. Μάλιστα, δεν κατάφερε να κρύψει την αμηχανία της.

«Νιώθουμε το ίδιο», είπε η Ελένη Μενεγάκη όταν υποδέχτηκε τον Πέτρο Κωστόπουλο. «Το χέρι μου είναι παγωμένο γιατί γενικά όταν νιώθω αμηχανία ή μια ταραχή, τα άκρα μου παγώνουν! Παγωμένη είμαι! Θα σου πω ψέμματα;»
Κλείσιμο
, είπε η παρουσιάστρια.

«Γιατί έχουμε να λύσουμε τίποτα μεταξύ μας;»,
τη ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Δηλαδή μου λες ότι εμείς οι δύο δεν μιλάμε τα τελευταία 7.5 χρόνια γιατί ξέχασες ότι υπάρχω και ξέχασα ότι υπάρχεις;», τον ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ξέρεις τι πιστεύω; Ότι τα πράγματα αλλάζουν στη ζωή, όχι γιατί κάποιον άνθρωπο τον έχεις απέξω...Επειδή λόγω καταστάσεων βρεθήκαμε μακριά. Παντα σε ένα διαζύγιο, είτε στο δικό μου, είτε στο δικό σου...Νομίζω ότι έχουμε πέσει σε μία λαίλαπα διαζυγίων. Έδωσες εσύ το έναυσμα και μετά εγώ»,
απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Για την περίοδο που έκαναν όλοι μαζί παρέα, ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε: «Εμείς ήμασταν μία παρέα, εμείς οι τέσσερις. Ήμασταν ζευγάρια, βγαίναμε όλοι μαζί...Όταν κάποιος χωρίζει, υπάρχει ένα σπάσιμο. Ξαφνικά απομακρύνεσαι. Δημιουργούνται εντάσεις. Δηλαδή εγώ δεν κάνω παρέα με μία σειρά ανθρώπων που κάναμε παρέα με τη Τζένη. Διαλύεται ένα πράγμα γιατί κάποιος θα πει υπέρ του ενός και του άλλου!».

«Εγώ σε πήρα πρώτος τηλέφωνο»
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, η Ελένη Μενεγάκη και ο Πέτρος Κωστόπουλος είχαν μία διαφωνία. Ο Πέτρος Κωστόπουλος υποστήριξε ότι εκείνος την πήρε πρώτος τηλέφωνο, μετά το διαζύγιο της από τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά η Ελένη Μενεγάκη ισχυρίστηκε ότι εκείνη του έστειλε πρώτη μήνυμα.

«Εγώ σου έστειλα πρώτη μήνυμα όταν σε είδα, όταν στα δικά μου τα μάτια, ο άνθρωπος που ήξερα και ήταν ένας άνθρωπος δυνατός- το δυνατός δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά του- για μένα η δύναμη σε έναν άνθρωπο έχει να κάνει με τον ίδιο του τον εαυτό. ήσουν ένας άνθρωπος που είχες απόλυτη κυρίαρχια. Όταν βλέπω έναν άνθρωπο, που μπορεί να μην μιλούσαμε, που μπορεί να είχα θυμώσει πάρα πολύ μαζί του, τον βλέπω να καταρρέει....Είμαι άνθρωπος κανονικός. Εγώ έστειλα μήνυμα για να σου πω όσα αισθάνομαι γραπτώς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήθελα να αλλάξει κάτι και ξαφνικά να γίνουμε πάλι φίλοι!»,
αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε: «Γνωριζόμαστε 23 χρόνια. Η παρέα μας ξεκίνησε πιο πολύ εξαιτίας σου, παρά εξαιτίας του Γιάννη! Πιο πολύ εμείς ήμασταν φίλοι, παρά ο Γιάννης με την Τζένη!».

Τότε η Ελένη του είπε: «Ναι αλλά σου θυμίζω τι έλεγες όταν χώρισα. ''Εμένα φίλος μου είναιι ο Γιάννης. Την Ελένη ούτε την ήξερα! Ε όχι δεν με ήξερες!''».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης