Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες της

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες της

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού Alpha

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες της
Πολλά είχαν γραφτεί για τα πρόσωπα που θα βρίσκονται τη νέα σεζόν, στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή της «Ελένη» τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και στο πλατό θα υποδεχτεί δύο νέους συνεργάτες, την Κωνσταντίνα Κομματά, την ηθοποιό που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Οι συμμαθητές» και τον Γιώργο Τσούλη, τον νέο μάγειρα της εκπομπής.

                       Η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Τσούλης
Κλείσιμο


Φυσικά από το πλευρό της, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι σταθεροί της τηλεοπτικοί φίλοι, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιώργος Λιανός.

«Η «Ελένη» μπαίνει σε ένα ανανεωμένο σκηνικό, με πρωτότυπες στήλες, θέματα διαχρονικά αγαπημένα και συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν. Η μαγειρική, το γέλιο, οι σχέσεις, ο προβληματισμός, η ομορφιά, το παιδί, το σινεμά - όλα μπερδεύονται γλυκά, όπως συμβαίνει σε κάθε ελληνική οικογένεια.

Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται και πάλι κομμάτι της παρέας μας με την αλήθεια και την αμεσότητά της. Γλυκά, ζεστά, αυθόρμητα. Το πιο οικείο πρόσωπο της τηλεόρασης επιστρέφει
», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του καναλιού.

 

σ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης