Το αφεντικό της Apple πήγε στην παρουσίαση για το iPhone7 κάνοντας carpool karaoke

Το αφεντικό της Apple πήγε στην παρουσίαση για το iPhone7 κάνοντας carpool karaoke

Υπό τους ήχους του Sweet Home Alabama των Lynyrd Skynyrd - Τι απάντησε η Siri για το αφεντικό της

Το αφεντικό της Apple πήγε στην παρουσίαση για το iPhone7 κάνοντας carpool karaoke
Ο Τζέιμς Κόρντεν και το carpool karaoke έχει μετατραπεί σε κάτι σαν «θεσμό» στις ΗΠΑ από τον οποίο κατά καιρούς έχουν παρελάσει από αστέρες της σόου μπιζ όπως η Μπιγιονσέ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Σελένα Γκόμεζ μέχρι την πρώτη γυναίκα των ΗΠΑ, τη Μισέλ Ομπάμα.

Έτσι μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του Τιμ Κουκ, του αφεντικού της Apple, να πάει στο χώρο όπου έγινε το απόγευμα της Τετάρτης η παρουσίαση του iPhone7
Κλείσιμο
με το αυτοκίνητο του Κόρντεν.

Στο βίντεο κλιπ που παρουσιάστηκε πριν την αποκάλυψη του τελευταίο μοντέλου smartphone της Apple, ο Κουκ εμφανίζεται να επιλέγει ως μουσική υπόκρουση της εμφάνισής του το Sweet Home Alabama των Lynyrd Skynyrd τιμώντας έτσι την περιοχή από όπου κατάγεται.

Κάποια στιγμή ο Κόρντεν ρωτάει τη Siri, τη φωνή-ψηφιακός οδηγός του iPhone, να του πει τη γνώμη του για τον Κουκ. «Είναι καταπληκτικός αλλά είναι τρέλα να κανονίζεις τα ραντεβού του» ήταν η απάντηση της Siri για το αφεντικό της.

Όσο πάντως και αν προσπάθησε ο παρουσιαστής να «ψαρέψει» τον Κουκ για λεπτομέρειες σχετικά με το iPhone7, ο ίδιος ξέφυγε με τη διπλωματική απάντηση «θα μιλήσουμε για ορισμένα σπουδαία πράγματα» πριν να αποβιβαστεί έξω από το συνεδριακό κέντρο του Σαν Φρανσκίσκο όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης