Ο Hugh Grant παραδέχεται ότι γύριζε ταινίες για τα χρήματα και όχι για τα βραβεία

Ο Hugh Grant παραδέχεται ότι γύριζε ταινίες για τα χρήματα και όχι για τα βραβεία

Η εξομολόγηση του Βρετανού ηθοποιού

Ο Hugh Grant παραδέχεται ότι γύριζε ταινίες για τα χρήματα και όχι για τα βραβεία
O Hugh Grant με αφορμή τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Florence Foster Jenkins», στο πλευρό της Meryl Streep, παραχωρεί μία συνέντευξη στην οποία παραδέχεται ότι στην καριέρα του, έκανε επιλογές που γνώριζε ότι θα του επιφέρουν το χρήμα και όχι και την καταξίωση ενός βραβείου.

«Οι άνθρωποι που με ήθελαν στη δουλειά ήταν οι άνθρωποι του χρήματος, περισσότερο από ότι οι σημαντικοί σκηνοθέτες»,
είπε στη NY Daily News. Και συμπλήρωσε: «Και γι΄ αυτό υποθέτω, αν είχα κάποια επιτυχία, αυτή ήταν πόσα χρήματα κέρδιζε από τις εισπράξεις η κάθε ταινία. Δεν ανήκα σε κάποιον κινηματογραφικό κόσμο που είχε να κάνει με τα βραβεία».

Στο ενδεχόμενο να δει τον εαυτό του υποψήφιο για κάποιο βραβείο για τον ρόλο του στη νέα ταινίας, είπε: «Έχω αναμειχθεί με τόσα άλλα πράγματα, με την πολιτική στη Μ.Βρετανία και έχω αφήσει πίσω μου τη σόουμπιζ».

Κλείσιμο
Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι ασχολήθηκε με την υποκριτική τυχαία, μετά από πίεση ενός ατζέντη. «Νόμιζα ότι το κάνω για έναν χρόνο ή δύο χρόνια. Του είχα πει τότε του ατζέντη: ''Θα το κάνω για έναν χρόνο''. Και ο ένας χρόνος έγινε 35 χρόνια, επειδή σε αυτές τις πρώτες δουλειές ήμουν πολύ κακός, πιο κακός από ότι περίμενα. Και σκέφτηκα να κάνω άλλη μία δουλειά για να αποδείξω στους φίλους μου και στους δικούς μου ανθρώπους ότι δεν είμαι τόσο κακός ηθοποιός.
Και αυτό με κράτησε 35 χρόνια!»,
εξομολόγηθηκε



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης