Σοκαρισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια

Σοκαρισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια

Τα μηνύματα συμπαράστασης στον γαλλικό λαό της Ευγενίας Μανωλίδου, της Ρούλας Ρέβη, του Γιώργου Τσαλίκη και άλλων καλλιτεχνών στα social media

Σοκαρισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια
«Πάγωσε» ο πλανήτης με το νέο τρομακρατικό χτύπημα που αιματοκύλησε τη Νίκαια της Γαλλίας. Νταλίκα έπεσε εσκεμμένα επάνω στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της Γαλλίας και σκόρπισε τον θάνατο. Οι εικόνες με τα διαμελισμένα πτώματα και τους αιμόφυρτους τραυματίες, συγκλονίζουν την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Η Ευγενία Μανωλίδου έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. «Όχι άλλο αίμα# ειρήνη και αγάπη# κουράγιο# προσευχή»,
Κλείσιμο
έγραψε η μάεστρος.

😔😔😔 #nomore #nomoreblood #peaceandlove #courage #pray

A photo posted by Eugenia Manolides (@manolidoue) on


Σοκαρισμένοι είναι και οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz. Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram: «Πως έγινε ο κόσμος μας ρε γαμώτο ; Είμαι τόσο λυπημένος και ανήσυχος για το που θα οδηγήσει αυτή η τρέλα… Που είναι τόσο κοντά μας».

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, ανέβασε μία φωτογραφία με την κορούλα της, γράφοντας: «Αυτή ειναι η Ειρήνη μου! Εύχομαι το όνομα της να έχει νόημα για όλους μας και της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μπορέσει να γνωρίσει τον κόσμο χωρίς φόβο και αυτό θα προσπαθήσω να της μαθω❤️#notafraid @peace #love#nothate #mybaby#france #stoptheblood».

Η Ελένη Τσολάκη ανέβασε τη σημαία της Γαλλίας, γράφοντας: «Μόνο θλίψη και οργή! Ο Θεός μαζί μας»









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης