Άκης Δείξιμος: Ο Αντώνης Βαρδής ήταν ευτυχισμένος που έβλεπε να τον ακολουθούμε

Άκης Δείξιμος: Ο Αντώνης Βαρδής ήταν ευτυχισμένος που έβλεπε να τον ακολουθούμε

Ο τραγουδιστής μίλησε στο ΟΛΑ για τις αναμνήσεις με τον θείο και νονό του Αντώνη Βαρδή, τη συμμετοχή του στο «Χ- Factor» και το λόγο που δεν είδε Eurovision

Άκης Δείξιμος: Ο Αντώνης Βαρδής ήταν ευτυχισμένος που έβλεπε να τον ακολουθούμε
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο Άκης Δείξιμος ήταν καλεσμένος στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά». Ο γνωστός τραγουδιστής και ανιψιός του Αντώνη Βαρδή, μοιράστηκε με τον Θέμο και τη Δούκισσα αναμνήσεις που είχε με τον θείο του. «Πηγαίναμε πολλές φορές στο σπίτι του θείου μας του Αντώνη και του παίζαμε τραγούδια με τις κιθάρες μας. Ήταν ευτυχισμένος που έβλεπε ότι το σόι του, ακολουθούσε τα χνάρια του! ΄Ηταν περήφανος! Με είχε βαφτίσει κιόλας. Ήταν και νονός μου»
, είπε ο Άκης Δείξιμος.

Κλείσιμο
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι λείπει ο Αντώνη Βαρδής»
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε για την απώλεια του Αντώνη Βαρδή: «Μου είναι ακόμα πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι λείπει ο Αντώνης Βαρδής. Ήταν μία ολόκληρη σχολή...Γενικά πιστεύω ότι όσο φροντίζουμε να υπάρχουν καλά ακούσματα, όπως ακούσματα του θείου μου, θα βγαίνουν και καλοί νέοι τραγουδιστές...Παρατηρώ ότι παλιά υπήρχαν καλοί τραγουδιστές επειδή είχαν καλές επιρροές».

Για τη μουσική οικογένειά του, τόνισε:
«Ο ξάδερφος μου είναι ο Γιάννης Βαρδής. Ο αδερφός μου είναι ο Κώστας Δόξας. Δόξα τω Θεώ!»

Πώς γίνεται να συνυπάρχει με τον αδερφό του, Κώστα Δόξα στη σκηνή και να μη γελάει; «Αν  ρωτήσεις τον Κώστα θα σου πει ότι εκείνον τον πιάνει νευρικό γέλιο εξαιτίας μου!», απάντησε ο Άκης Δείξιμος.

Δάσκαλος στο «Χ-Factor»

Για τη συμμετοχή του στο X-Factor, τόνισε: «Φροντίζω σαν δάσκαλος των παιδιών, να τους επισημαίνω ποια είναι η δουλειά τους. Αυτό που έχουν να κάνουν είναι να προετοιμάσουν ένα τραγούδι κάθε εβδομάδα...Αυτό που μένει είναι η εμφάνιση τους και όχι η κακή κριτική που θα ακούσουν από τον Θεοφάνους ή από οποιονδήποτε!»

Πώς σχολιάζει τη φετινή Eurovision; «Δεν είδα Eurovision. Επειδή δεν περάσαμε, δεν είδα!».









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης