Janet Jackson: Στα 50 της περιμένει το πρώτο της παιδί!

Janet Jackson: Στα 50 της περιμένει το πρώτο της παιδί!

«Με τον σύζυγό μου σχεδιάζουμε να κάνουμε οικογένεια, οπότε θα πρέπει να καθυστερήσω την περιοδεία μου», είχε πει ένα μήνα πριν 

Janet Jackson: Στα 50 της περιμένει το πρώτο της παιδί!
Λίγες μέρες πριν τη Γιορτή της Μητέρας, ανώνυμη πηγή επιβεβαίωσε στο ET
ότι η Janet Jackson είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η τραγουδίστρια που θα γίνει 50 ετών στις 16 Μαΐου ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι αναβάλει την προγραμματισμένη της περιοδεία γιατί σκοπεύει να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό της Wissam Al Mana. 

«Είμαστε στα μέσα της περιοδείας αλλά προέκυψε μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια μας», είπε η Jackson με βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Twitter στις 6 Απριλίου. «Είναι σημαντικό να το μάθετε από μένα. Ο σύζυγός μου και εγώ σχεδιάζουμε να κάνουμε οικογένεια, οπότε θα πρέπει να καθυστερήσω την περιοδεία μου. Σας παρακαλώ να κατανοήσετε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό», εξήγησε η Janet στους θαυμαστές της και συνέχισε: «Οι γιατροί μου ζήτησαν να ξεκουραστώ. Αλλά εσάς δεν σας ξεχνώ. Θα συνεχίσω την περιοδεία όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Η Jackson παντρεύτηκε μυστικά τον 41χρονο Al Mana το 2012, αλλά το ανακοίνωσε το 2013. Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την τραγουδίστρια.

Κλείσιμο
Το 2008 η Jackson όταν ήταν ζευγάρι με τον Jermaine Dupri είχε πει ότι δεν σκόπευε να κάνει παιδί: «Θα ήθελα να κάνουμε παιδί, αλλά θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα συμβεί όμως κάποια στιγμή».

Κύκλοι του ζευγαριού αναφέρουν ότι η Janet είναι ξετρελαμένη ενώ οι φαν της πιστεύουν ότι θα είναι τέλεια μαμά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης