Απόστολος Γκλέτσος: Στο σημείο που σκοτώθηκε η θεία του Γιώργου Τσαλίκη

Απόστολος Γκλέτσος: Στο σημείο που σκοτώθηκε η θεία του Γιώργου Τσαλίκη

«Το STOP έπρεπε να ήταν από την άλλη μεριά», δήλωσε ο δήμαρχος Στυλίδας- Αυτό ήταν το δεύτερο τροχαίο που σημειώθηκε τις τελευταίες δέκα ημέρες

Απόστολος Γκλέτσος: Στο σημείο που σκοτώθηκε η θεία του Γιώργου Τσαλίκη
Ο Απόστολος Γκλέτσος, ο δήμαρχος Στυλίδας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή της, η θεία του Γιώργου Τσαλίκη
και τραυματίστηκε η μητέρα του, Ευγενία Τσαλίκη.

Κλείσιμο
Το γαλάζιο Citroen C3, που οδηγούσε η μητέρα του τραγουδιστή, συγκρούστηκε λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου, με ένα μαύρο RAV 4, στον παλιό δρόμο Στυλίδας- Καραβόμυλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαύρο RAV 4 είχε βγει από τον αυτοκινητόδρομο, επειδή ήταν κλειστός και διέσχιζε κάθετα την έξοδο προς Καραβόμυλο για να πάει από την παλιά εθνική οδό. Η 65χρονη οδηγός του Citroen, παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα να συγκρουστούν.

Από το RAV 4 τραυματίστηκε η γυναίκα και η κόρη του 61χρονου οδηγού, ευτυχώς ελαφρά.

Μιλώντας στην κάμερα του «Lamia Report», ο δήμαρχος Στυλίδας είπε από το σημείο του δυστυχήματος: «Τα αποτελέσματα του δρόμου, τα αποτελέσματα από τα υψηλά διόδια. Είπαμε να φτιαχτεί το πέταλο για να μην υπάρχουν ατυχήματα και στο σημείο που μιλάμε είναι το δεύτερο. Το πρώτο ήταν παρατρίχα μοιραίο, το δεύτερο είναι πάρα πολύ σοβαρό. Υπάρχει σε αυτό το σημείο ένα STOP το οποίο θα έπρεπε να είναι από την άλλη πλευρά. Το διαπιστώσαμε όσο δουλεύει αυτός ο δρόμος. Μέσα σε 13 ημέρες έχουμε δύο πολύ σοβαρά τροχαία...Ζητήσαμε να αλλάξουν τη σήμανση. Γιατί θα γίνουν και άλλα ατυχήματα. Μας λένε πρέπει να γίνουν μελέτες. Εγώ σήμερα, δεν θα περιμένω τις μελέτες και θα αλλάξω τη σήμανση...Παράκληση όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο το παλιό, όλους τους οδηγούς με μεγάλες νταλίκες. Προσοχή!».

Και συνέχισε: «Την Παρασκευή καλώ όλους τους κατοίκους της Στυλίδας και της Ανατολικής Φθιώτιδας, όλους που περνάνε από εδώ, να κάνουμε μια διαμαρτυρία να προσπαθήσουμε να γίνουν πιο γρήγορα οι διαδικασίες για να αλλάξει η σήμανση. Δε ζητάμε κάτι φοβερό. Δεν κατηγορούμε κανέναν. Παρακαλούμε πολύ να αλλάξει η σήμανση. Η μελέτη έχει πέσει έξω. Έχει γίνει στα χαρτιά και στη ζωή φαίνεται ότι έχει γίνει λάθος. Μέσα σε δέκα μέρες είχαμε δύο παραλίγο θανατηφόρα ατυχήματα».

br>
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης