Νίκος Ξανθόπουλος: Το δημόσιο ευχαριστώ στα social media

Νίκος Ξανθόπουλος: Το δημόσιο ευχαριστώ στα social media

Τα συγκινητικά λόγια του ηθοποιού και το δημόσιο «ευχαριστώ» για τις ευχές που δέχτηκε για τα γενέθλιά του

Νίκος Ξανθόπουλος: Το δημόσιο ευχαριστώ στα social media
Ο Νίκος Ξανθόπουλος, ο ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τις δραματικές ταινιές της δεκαετίας του '60 και συνδέθηκε με τον ρόλο του φτωχού και κατατρεγμένου λαϊκού παιδιού, τις τελευταίες δεκαετίες έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, διατηρεί την επικοινωνία του με τον κόσμο. Θαυμαστές, άνθρωποι που τον γνώρισαν μέσα από τις ταινίες του και φίλοι, κατακλύζουν τη σελίδα του με μηνύματα αγάπης.

Κλείσιμο


Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, ο Νίκος Ξανθόπουλος, είχε τα γενέθλιά του και δέχτηκε θερμές ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους. Θέλοντας να τους ευχαριστήσει, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στη σελίδα του: «Διαβάζω τις ευχές σας, μιά βροχή από καλά λόγια και ζεσταίνεται η καρδιά μου . Να είστε καλά . Με έκανε η μάνα μου ψιλόφλουδο κι ευαίσθητο και τα λόγια σας τα επαινετικά αγγίζουν την ψυχή μου. Συγχωρέστε μου κάτι κρυφά δάκρυα που δεν μπορώ να συγκρατήσω . Δεν το μπορώ γιατί είμαι γέρος πια 82 χρονών . Αλλά είμαι ευτυχής, είμαι πλήρης. Το μερτικό μου από τον έπαινο το έχω πάρει εδώ και χρόνια και με το παραπάνω ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ …».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης