Δήμητρα Παπαδοπούλου: Το ψέμα που είπε στη μητέρα της πριν φύγει από τη ζωή

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Το ψέμα που είπε στη μητέρα της πριν φύγει από τη ζωή

Η θεατρική συγγραφέας και σκηνοθέτις μιλάει για τη σχέση που είχε με τη μητέρα της και το ψέμα που χρειάστηκε να της πει, πριν φύγει από τη ζωή

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Το ψέμα που είπε στη μητέρα της πριν φύγει από τη ζωή
Καλεσμένη στο «The 2Night Show», ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, το βράδυ της Τετάρτης. Η θεατρική συγγραφέας και σκηνοθέτις που υπογράφει τη νέα σπαρταριστή κωμωδία «Μάνα θα πάω στο Χόλιγουντ», αναφέρθηκε στη μητέρα της. «Έκοψες τον ομφάλιο λώρο»
, τη ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Τον έκοψε ο Θεός, γιατί έφυγε από τη ζωή η μανούλα μου»,
Κλείσιμο
απάντησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Της τα είπε όλα πριν φύγει από τη ζωή; «Όχι όλα! Γιατί κάποια δεν λεγόντουσαν. Δεν θα μπορούσε να ειπωθεί, τώρα που λείπει και είναι μακριά και περνάει καλά, ότι δεν ήταν καλή μάνα! Όταν μου το είπε στο τέλος: ''Δεν ήμουν καλή μάνα!'', της απάντησα: ''Όχι καλή ήσουν!''. Δεν της είπα ότι δεν ήταν καλή στο φινάλε...Για τα δικά μου δεδομένα και τις ανάγκες μου ως παιδί...», είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Η μαμά μου ήταν πολύ σύγχρονη γυναίκα, δούλεψε πάρα πολύ γρήγορα, άφησε το παιδί της να μεγαλώνει με γιαγιάδες και νταντάδες και ήταν πολύ προσκολλημένη στην προσωπική της ζωή. Αυτό για την εποχή μας, ήταν ζόρικο. Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό. Γιατί τώρα τα παιδιά όλα λένε: ΄΄Η μάνα μου δουλεύει''. Τότε όμως, οι μανάδες ήταν εκεί, ήταν  εστία γύρω από το παιδί τους κι εγώ ένιωθα πολύ εγκαταλελειμμένη».

Η ίδια δεν ήθελε να γίνει μητέρα; «...Παίρνοντας παράδειγμα από τη δικιά μου τη μάνα, η οποία δεν ήταν όπως την ήθελα, θα έκανα τα ίδια στο παιδί μου. Και δεν θα το θέλα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης