Ήβη Αδάμου στο «ΟΛΑ»: Ο Μιχάλης είναι sexy γιατί είναι αληθινός
Η τραγουδίστρια μίλησε για το νέο της τραγούδι σε στίχους και μουσική του συντρόφου της Μιχάλη Κουινέλη αλλά και για τις εμφανίσεις της στο «80's- The musical» και στο «Fever»
Με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα, εμφανίστηκε η Ήβη Αδάμου στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», το βράδυ της Δευτέρας. Η τραγουδίστρια μίλησε για το νέο της τραγούδι «Τίποτα Δε Μας Σταματά» σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Κουίνελη. «Έχει μία επιθετικότητα το τραγούδι»,
της τόνισε ο Θέμος. «Η αλήθεια είναι ότι είναι ωραία να βγαίνουν αυτά τα συνθήματα, γιατί στους καιρούς που ζούμε, ευχόμαστε να έρθει η στιγμή που τίποτα να μην μας σταματά», είπε η Ήβη Αδάμου.
«Γιατί δέχτηκες να πεις το τραγούδι του Stavento και δεν είπες ένα τραγούδι κάποιου κανονικού ανθρώπου;»,
Κλείσιμο
τη ρώτησε ο Θέμος Αναστασιάδης. «Κανονικότατος είναι ο Μιχάλης!», απάντησε με χιούμορ η Ήβη και συνέχισε: «Νομίζω ότι είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει».
«Υπάρχουν γυναίκες που τον βρίσκουν sexy...»,
της είπε ο Θέμος. «Είναι sexy. Eπειδή είναι αληθινός...Νομίζω ότι σε έναν άντρα αυτό που έχει σημασία είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα. Από εκεί αρχίζουν όλα!»
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο «80's- The musical» όπου συμμετέχει καθώς επίσης και στο Fever όπου εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και του Χρήστου Χολίδη. «Πάνε όλα πολύ καλά φέτος!», είπε η νεαρή τραγουδίστρια.
Έκανε καμία sexy φωτογράφιση; «Πολλές φορές οι φωτογράφοι βγάζουν αυτό που θέλουν. Συμβαίνει και αυτό», απάντησε.