ΟΛΑ για τον Βασίλη Λεβέντη από τον γιο του: Κλεινόταν για ημέρες στο δωμάτιο μετά την απογοήτευση

ΟΛΑ για τον Βασίλη Λεβέντη από τον γιο του: Κλεινόταν για ημέρες στο δωμάτιο μετά την απογοήτευση

«Πόσοι από τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν κολλήσει ένσημα;» αναρωτήθηκε ο Μάριος Γεωργιάδης μιλώντας στον Θέμο Αναστασιάδη

ΟΛΑ για τον Βασίλη Λεβέντη από τον γιο του: Κλεινόταν για ημέρες στο δωμάτιο μετά την απογοήτευση
Για τον Βασίλη Λεβέντη, τον ΣΥΡΙΖΑ, το Κέντρο και τη μητέρα του μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη ο γιος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων και γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Μάριος Γεωργιάδης.

«Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στο κοινοβουλευτική μας πορεία. Θεωρώ προσόν που έχω κολλήσει ένσημα. Πόσοι από τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν κολλήσει ένσημα;» αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης μετά και την αποκάλυψη για τον διορισμό στο Δημόσιο της μητέρας και του αδερφού του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο
«Εμείς δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ ή του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα γίνουμε ποτέ. Όλοι θέλουν να λένε ότι είναι κέντρο αλλά δεν είναι κέντρο» ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης. 

«Ο πατέρας μου είναι σαράντα χρόνια στην πολιτική και τώρα δικαιώθηκε.  Κλεινόταν για μέρες στο δωμάτιο από την απογοήτευση όταν δεν τα κατάφερνε στις εκλογές. Όχι μόνο για την αποτυχία του, αλλά και γιατί έβλεπε να εμπιστεύονται ανθρώπους που εκπροσωπούν κομματικά συμφέροντα» αποκάλυψε ο κ. Γεωργιάδης.

Μιλώντας για την απόφασή του να εμπλακεί στην πολιτική μετά από 11 χρόνια επαγγελματικής καριέρας είπε ότι το έκανε μετά από την επιμονή του πατέρα του «να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του για να υπερασπίζεται τις αρχές της Ένωσης Κεντρώων».

Θυμήθηκε, μάλιστα, τη φράση της μητέρας του ότι «τον πετάξαμε στη θάλασσα με φάλαινες και καρχαρίες».

Αναφέρθηκε, τέλος, στις εμπειρίες του από τη Μαλβίνα Κάραλη για την οποία είπε ότι ήταν μεγάλο σχολείο και επαγγελματίας στον οποίο δεν είχες να προσάψεις κάτι ενώ για τον Γιώργο Τράγκα είπε ότι «είναι ειλικρινής και σου λέει τα πράγματα έτσι όπως είναι».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης