Ταξιάρχης Χάνος: Μιλάει για το διαζύγιο του από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Ταξιάρχης Χάνος: Μιλάει για το διαζύγιο του από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον γάμο του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την κόρη που απέκτησαν αλλά και τις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου τους

Ταξιάρχης Χάνος: Μιλάει για το διαζύγιο του από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Ο Ταξιάρχης Χάνος, μίλησε σε συνέντευξή του για τον γάμο του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την κόρη που απέκτησαν αλλά και τις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου τους.

Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή του; «Πολλές είναι. Ξεχωρίζω, φυσικά, τη γέννηση της κόρης μου. Μπορεί να ακούγεται κοινότοπο, αλλά είναι το πιο ουσιαστικό», τόνισε στο  περιοδικό «Hello».

Κλείσιμο
Ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή του; «Ίσως ο χωρισμός μου, κι αυτό γιατί υπήρχε το παιδί μας», απάντησε ο ηθοποιός. Με την πρώην σύζυγό του, διατηρούν καλές σχέσεις; «Το να έχεις αρμονία στη ζωή σου, θέλει κόπο», αρκέστηκε να πει.

Ο ηθοποιός έχει μία μακρόχρονη πορεία στο θέατρο και έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τις συμμετοχές του σε ταινίες όπως είναι «Beautiful People», « Delivery», «Μια φορά και ένα μωρό», «Νοτιάς» αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές όπως «Το τελευταίο αντίο», «Είσαι το ταίρι μου»,  «Εντιμότατοι Κερατάδες» κ.α.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης