Γκριζομάλλης έγινε ο Brad Pitt

Γκριζομάλλης έγινε ο Brad Pitt

O χολιγουντιανός σταρ, «αποχαιρέτισε» τα ξανθά μαλλιά του!

Γκριζομάλλης έγινε ο Brad Pitt
Τα μπλε μάτια και τα ξανθιά μαλλιά του Brad Pitt, είναι δύο από τα βασικά στοιχεία της «αγγελικής ομορφιάς» του. Ο χολιγουντιανός σταρ, όμως, τόλμησε μία αλλαγή που σίγουρα θα σοκάρει τις θαυμάστριες του σε όλο τον κόσμο: Έγινε γκριζομάλλης!

Κλείσιμο


Ο 51χρονος Brad Pitt εμφανίστηκε με γκρίζα μαλλιά και στολή παραλλαγής, στα γυρίσματα της νέας κωμωδίας «War Machine» που πραγματοποιούνται στο Λονδίνο. Η νέα αλλαγή στα μαλλιά του, έγινε για τις ανάγκες του ρόλου που έχει αναλάβει να ενσαρκώσει.



Τα γυρίσματα της ταινίας, παρακολούθησαν και τα δύο, από τα παιδιά του χολιγουντιανού σταρ, ο 7χρονος Knox και η δίδυμή αδερφή του, Vivienne.





Η ταινία  βασίζεται στο μπεστ σέλερ βιβλίο «The Operators: The Wild And Terrifying Inside Story Of America's War In Afghanistan», που φέρει την υπογραφή του Michael Hastings.



Την σκηνοθεσία του φιλμ, έχει αναλάβει ο David Michôd και μέρος της παραγωγής της ταινίας, ο ίδιος ο Brad Pitt και η εταιρία του «Plan B».

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία τεσσάρων Αμερικανών στρατιωτών που είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν τον πόλεμο στο Αφγανιστάν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης