Γιώργος Καπουτζίδης: Το "Παρά 5" ήταν κατάθεση ψυχής

Γιώργος Καπουτζίδης: Το "Παρά 5" ήταν κατάθεση ψυχής

Δεν γράφει για τα χρήματα, ενώ το επόμενο που θα γράψει θέλει να είναι κωμωδία λέει ο σεναριογράφος

Γιώργος Καπουτζίδης: Το "Παρά 5" ήταν κατάθεση ψυχής
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μου» βρέθηκε για ακόμα μια φορά για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Γιώργος Καπουτζίδης.
     
Ο σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά  -μεταξύ άλλων- για την εμπειρία του στην τηλεόραση, την πιθανότητα να ξαναγράψει κάποιο δικό του σίριαλ, αλλά και τα σχέδιά του από δω και πέρα.
     
Κλείσιμο
«Το σκέφτηκα πολύ και δεν θα ήθελα να ξανακάνω τηλεόραση με δικό μου σίριαλ. Να πάρω μέρος σε άλλη εκπομπή δεν με πειράζει, αλλά να κάνω κάτι δικό μου δεν θα το ήθελα» είπε και συνέχισε: «Αυτό που ήθελα να δώσω, το έδωσα και είναι και άλλη ιστορία, την οποία δεν είναι ίσως ο τόπος και ο χρόνος για να την αναλύσουμε».
     
Ο ηθοποιός, μάλιστα, τόνισε ότι δεν έγραψε το «Παρά 5» με σκοπό να κερδίσει χρήματα: «Δεν είναι το οικονομικό ο λόγος που ήθελα να μπω σε αυτή τη δουλειά. Το "Παρά 5" το έγραψα, γιατί είχα κάτι στην καρδούλα μου και ήθελα να το καταθέσω. Το να ξεκινήσω να γράφω κάτι με κίνητρο το οικονομικό δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν γίνεται να γράψω έτσι».
    
Μήπως όμως θα μπορούσε αντί για την τηλεόραση, να γράψει ένα σενάριο για το… θέατρο; «Θα έγραφα θεατρικό. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Έχω διασκευάσει μόνο το κείμενο του Rent. Θα ήθελα πολύ να το κάνω», συμπληρώνοντας: «Είτε είναι θέατρο, είτε κινηματογράφος, είτε τηλεόραση, κωμωδία θα γράψω!».
     
Απάντησε ακόμα και αν θα έπαιζε ποτέ ο ίδιος τον κακό. «Θα με ενδιέφερε να παίξω το ρόλο του κακού. Θα το έγραφα για τον εαυτό μου», ενώ για τον τίτλο που προτιμά μεταξύ του ηθοποιού και του σεναριογράφου επεσήμανε: «Νομίζω ότι, όπως και να το κάνουμε, τους ρόλους που έπαιξα τους αγάπησα πάρα πολύ, ωστόσο έχω την αίσθηση τουλάχιστον για τον κόσμο, ότι με αγάπησαν περισσότερο γράφοντας. Ξέρω ότι η επιτυχία ξεκίνησε από εκεί. Δεν ξέρω αν είναι το δυνατό μου σημείο όμως».
     
Τέλος, μίλησε και για την εμπειρία του στο Μάλμε της Σουηδίας και τον τελικό της Eurovision: «Με τον Αγάθωνα συμπαθιόμαστε. Ήταν πάρα πολύ καλός. Ήταν μια πολύ ωραία αλλά και κουραστική εβδομάδα. Συνεργάστηκα εξαιρετικά με τη Μαρία. Είχαμε ένα τραγούδι και είχαμε μια παρουσία που κέρδισε πολλές συμπάθειες. Αυτό μας βοηθούσε να έχουμε ένα καλό κλίμα. Νομίζω ότι μετά από πολλά χρόνια και αυτό που λαμβάναμε από την Ελλάδα ήταν καλό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης