Sofia Vergara: Δείτε με ποιο τρόπο διαψεύδει τις φήμες χωρισμού

Sofia Vergara: Δείτε με ποιο τρόπο διαψεύδει τις φήμες χωρισμού

Φήμες ήθελαν το ζευγάρι να τσακωνόταν συνεχώς και το γυαλί να σπάει πριν καν γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο 

Sofia Vergara: Δείτε με ποιο τρόπο διαψεύδει τις φήμες χωρισμού
Πριν από λίγο καιρό, δημοσιεύματα του εξωτερικού ήθελαν τη Sofia Vergara και τον Joe Manganiello να είναι στα πρόθυρα του χωρισμού. Φήμες, ήθελαν το ζευγάρι να τσακωνόταν συνεχώς και το γυαλί να σπάει πριν καν γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο. 

Εδώ και σχεδόν ένα μήνα, ουδείς από το ζευγάρι σχολίασε τις φήμες. Ωστόσο, η Sofia, με αφορμή την πρώτη επέτειο του γάμου τους, έδωσε την απάντησή με τις αναρτήσεις στα social media.

Κλείσιμο
Το Instagram της γνωστής πρωταγωνίστριας γέμισε με φωτογραφίες, τόσο του αγαπημένου της με το γαμπριάτικο, όσο και από την τελετή, με αποκορύφωμα μία τούρτα που τους απεικονίζει, με την οποία γιόρτασαν την επέτειό τους! Ο 43χρονος και η 44χρονη ηθοποιός παντρεύτηκαν στο «The Breakers Resort» στο «Palm Beach» της Φλόριντα τον περασμένο Νοέμβριο.

H εντυπωσιακή τελετή ξεκίνησε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα και η 38χρονη ηθοποιός έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της και τα κοσμήματα της εταιρείας «Lorraine Schwartz» που επέλεξε να βάλει. 










Η Sofia πάντως αν και παντρεύτηκε δεν έχει «χάσει» τον σέξι εαυτό της που την έκανε γνωστή σε όλο τον πλανήτη. Ας θυμηθούμε κάποιες από τις απίστευτες πόζες της:






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης