Σαρλίζ Θερόν: Απολαμβάνω να είμαι «single mother»

Σαρλίζ Θερόν: Απολαμβάνω να είμαι «single mother»

Η καλλονή χολιγουντιανή ηθοποιός δηλώνει ότι διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της μαζί με τα δύο υιοθετημένα παιδιά της 

Σαρλίζ Θερόν: Απολαμβάνω να είμαι «single mother»
Την καλύτερη φάση της ζωής της δηλώνει ότι διανύει μια από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ, η Σαρλίζ Θερόν. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ -καλλονή- ηθοποιός (για την συγκλονιστική ταινία The Monster, το 2004) είναι πλέον μητέρα δύο υιοθετημένων παιδιών, ενός αγοριού από τη Νότιο Αφρική που είναι και γενέτειρα της ίδιας και ενός κοριτσιού από τις ΗΠΑ. 

Κλείσιμο
Η 39χρονη σταρ υποστηρίζει ότι, αν και παραμένει το πάθος της για την υποκριτική και τον ακτιβισμό, οι προτεραιότητες της πια είναι τα δύο της παιδιά. «Περνάω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να ξυπνάω με τα παιδιπα μου, να πηγαίνουμε στην παραλία και να απολαμβάνω ένα γεύμα με φίλους» δήλωσε στο περιοδικό «Sunday Style».

Η διεθνώς αναγνωρισμένη ηθοποιός ασχοείται ενεργά και με τα δικαιώματα των γυναικών στην Νότια Αφρική, καθώς είναι πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών για την Ειρήνη, ένας τομέας της ζωή της στον οποίο έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την καριέρα της στην υποκριτική. 

Το 2007 έδρασε για την καταπολέμηση του AIDS στους νέους της Νότιας Αφρικής, ενώ σε συζήτηση για την εκπαίδευση στην οποία συμμετείχε με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα και την πρώην πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, η Θερόν είχε πει: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια έξυπνη γυναίκα. Μας έχουν μάθει να ζούμε σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και ήρθε η ώρα να ανατραπεί αυτό. Εξαρτάται από εμάς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης