Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκαλύπτει πώς έκανε πρόταση γάμου στην Αμάλ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκαλύπτει πώς έκανε πρόταση γάμου στην Αμάλ

«Στο τέλος δεν άντεξα και της είπα “άκου. Ξέρεις πως είμαι 53 ετών. Είμαι γονατισμένος εδώ και 28 λεπτά»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκαλύπτει πώς έκανε πρόταση γάμου στην Αμάλ
Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CBS, περιέγραψε πώς έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν. 

Ο 54χρονος ηθοποιός που παντρεύτηκε την 37χρονη δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων τον περασμένο Σεπτέμβριο αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ήταν γονατισμένος για 28 λεπτά μέχρι εκείνη να πει το πολυπόθητο ναι! 

Κλείσιμο
«Συνέβη ξαφνικά! Κατάλαβα σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με την Αμάλ! Όταν λοιπόν αποφάσισα να της κάνω πρόταση γάμου δεν ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει νωρίτερα. Απλά της το πέταξα κατακούτελα!»



Στη συνέχεια διηγήθηκε την ρομαντική εκείνη στιγμή, λέγοντας:

«Ήμασταν στο σπίτι μου στην Καλιφόρνια. Στο background ακουγόταν μουσική με τραγούδια της θείας μου της Ρόζμαρι Κλούνεϊ. Γονάτισα, της έκανα την πρόταση και άρχισε να αναφωνεί λέγοντας “θέε μου” και “wow!”. Και απλά στεκόμασταν έτσι. Στο τέλος δεν άντεξα και της είπα “άκου. Ξέρεις πως είμαι 53 ετών. Είμαι γονατισμένος εδώ και 28 λεπτά.Γι΄αυτό πρέπει να μου δώσεις μια απάντηση γιατί θα ξεγοφιαστώ!”»

Τάδε έφη ο διάσημος ηθοποιός και πήρε το πολυπόθητο «yes I do». Όσο για το ενδεχόμενο απογόνων ο ίδιος είπε ότι η Αμάλ δεν σκέφτεται να κάνει παιδιά.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης