Selena Gomez: Πού πήγε το τέλειο σώμα της;

Selena Gomez: Πού πήγε το τέλειο σώμα της;

Η Selena Gomez έχει πάρει πολλά κιλά, έχει αφήσει το σώμα της να χαλαρώσει και η εικόνα της παραπέμπει περισσότερο σε μεγάλη κυρία παρά στο καυτό κοριτσάκι που τραβούσε κάποτε τα βλέμματα με τις τέλειες αναλογίες του

Selena Gomez: Πού πήγε το τέλειο σώμα της;
Στο Μεξικό διακοπές κάνει αυτές τις μέρες η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Selena Gomez, η οποία εντοπίστηκε από τους φωτογράφους σε παραλία με την παρέα της φορώντας ένα φούξια μπικίνι. Οι φωτογραφίες που κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου είναι ιδιαίτερα απογοητευτικές καθώς η 22χρονη είναι εντελώς αγνώριστη.

Κλείσιμο


Ο λόγος που η Gomez είναι πλέον μια άλλη έχει να κάνει με την εμφάνισή της. Η πρώην του Justin Bieber έχει πάρει πολλά κιλά, έχει αφήσει το σώμα της να χαλαρώσει και η εικόνα της παραπέμπει περισσότερο σε μεγάλη κυρία παρά στο καυτό κοριτσάκι που τραβούσε κάποτε τα βλέμματα πάνω της με τις τέλειες αναλογίες της. Η μόνη εξήγηση που θα μπορούσαμε να δώσουμε είναι ότι της λείπει ο πρώην αγαπημένος της και το έχει ρίξει στο φαγητό.

Οσο για εκείνον, οι φήμες τον θέλουν ζευγάρι με τη νέα σταρ του Hollywood, την καυτή Kendall Jenner, η οποία δεν έχει μεγάλη ηλικιακή διαφορά με την Gomez, μοιάζει όμως σαν είναι η μικρή της αδερφή.













 

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης