Σακίρα και Πικέ μας συστήνουν το γιο τους

Σακίρα και Πικέ μας συστήνουν το γιο τους

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Sasha Piqué Mebarak

Σακίρα και Πικέ μας συστήνουν το γιο τους
Ήρθε στη ζωή μόλις μια εβδομάδα πριν, ωστόσο η ώθηση που έχει στα φώτα της δημοσιότητας ο Sasha Piqué Mebarak είναι ήδη μεγάλη αλλά όπως φαίνεται γίνεται για καλό σκοπό.

Ο δεύτερος γιος της Shakira και του ποδοσφαιριστή της Barcelona Gerard Piqué, έκανε το δημόσιο ντεμπούτο του με μία γλυκιά φωτογραφία που πόσταρε η τραγουδίστρια στη σελίδα «Unicef World Baby Shower» -η οποία λειτουργεί για την υπόστηριξη εξαθλιωμένων ανθρώπων ανά τον κόσμο. 

Κλείσιμο


Μοιράστηκε την φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο μπόμπιρας με μαύρα μαλλάκια και έγραψε: «Θα θέλαμε να σας συστήσουμε τον Sasha Piqué Mebarak». 

Όσοι επισκέφθηκαν το παραπάνω site είδαν την πρώτη δημόσια φωτογραφία του Shasha ενώ δίπλα φιγουράρει μια φωτογραφία των γονιών του.



Το εν λόγω στιγμιότυπο βλέπει το φως της δημοσιότητας μία ημέρα αφότου η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με το ποδαράκι του δεύτερου παιδιού της. 

Λέγεται πως το όνομα Shasha έχει ελληνική και ρωσική προέλευση και σημαίνει πολεμιστής και υπερασπιστής της ανθρωπότητας.

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον Shasha σε μαιευτήριο της Βαρκελώνης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη καισαρική τομή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης