Jessica Alba: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Λας Βέγκας

Jessica Alba: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Λας Βέγκας

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την πανέμορφη ηθοποιό, μητέρα δυο παιδιών, στην πισίνα του Wet Republic Pool, φορώντας ένα σέξι μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το σώμα της, για το οποίο έχει χυθεί πολύ μελάνι στο παρελθόν

Jessica Alba: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Λας Βέγκας
Τα 33 γενέθλιά της γιόρτασε αυτές τις μέρες η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Jessica Alba, η οποία βρέθηκε με τον σύζυγό της Cash Warren στο Λας Βέγκας. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την πανέμορφη ηθοποιό, μητέρα δυο παιδιών, στην πισίνα του Wet Republic Pool, φορώντας ένα σέξι μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το σώμα της, για το οποίο έχει χυθεί πολύ μελάνι στο παρελθόν.

Κλείσιμο


Το Wet Republic Pool είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς το καλοκαίρι για τους επώνυμους κατοίκους της πόλης αλλά και τους famous επισκέπτες της. Στις 2 πισίνες του αλλά και στο nightclub που έχει ο χωρος γίνονται τα καλύτερα pool parties στα οποία ο κόσμος χορεύει υπό τους ήχους της μουσικής που επιλέγουν γνωστοί DJS, μεταξύ αυτών και ο Tiesto. Από εδώ περνάνε συχνά οι περισσότεροι χολιγουντιανοί σταρ όταν επισκέπτονται το Λας Βέγκας.


































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης