Πώς έχασε η Sienna Miller τα κιλά της εγκυμοσύνης της σε 3 μήνες;

Πώς έχασε η Sienna Miller τα κιλά της εγκυμοσύνης της σε 3 μήνες;

Η ηθοποιός και σχεδιάστρια δεν έκανε καμία από τις “δίαιτες της μόδας” όπως κάνουν οι περισσότερες σταρ στο Hollywood - Ας μάθουμε το μυστικό της...

Πώς έχασε η Sienna Miller τα κιλά της εγκυμοσύνης της σε 3 μήνες;
Η Sienna Miller, από τη στιγμή που τη γνωρίσαμε, ως κοπέλα του Jude Law, πριν από αρκετά χρόνια, αποτελεί style icon. Κάθε της εμφάνιση συζητιέται ενώ το στυλ, boho και boho chic, είναι από τις πρώτες που το έκαναν μόδα. Πώς έχασε, όμως, η όμορφη ηθοποιός τα κιλά της εγκυμοσύνης της;

Δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε τη Sienna να παίρνει πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και να μην μπορεί να τα χάσει. Παρόλα αυτά, η ηθοποιός και σχεδιάστρια δεν έκανε καμία από τις “δίαιτες της μόδας” όπως κάνουν οι περισσότερες σταρ στο Hollywood.

Κλείσιμο

Η 30χρονη Sienna, γέννησε την κόρη της Marlowe, πριν ένα χρόνο, και δε βιάστηκε καθόλου να επανέλθει στα κιλά της. Μερικές εβδομάδες μετά τη γέννα της θέλησε να αρχίσει να ξαναβρίσκει τον εαυτό της και έτσι έκλεισε ένα ραντεβού για να φτιάξει τα μαλλιά της και να κάνει ένα σπα αντί να ξεκινήσει γυμναστήριο.


Η ηθοποιός γνωρίζει πως οι “δίαιτες της μόδας” στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου αποτελεσματικές και πως όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή διατροφή και το μέτρημα των θερμίδων. Έτσι κι αλλιώς, όμως, η Sienna, ακόμα και πριν την εγκυμοσύνη της τρεφόταν με αυτόν τον τρόπο. Έτρωγε τα πάντα σε μικρές ποσότητες, έξι φορές την ημέρα, ενώ καθημερινά υπήρχε στη διατροφή της ένα ποτήρι μπύρα χωρίς αλκοόλ. Το βραδυνό της αποτελούνταν πάντα από σαλάτα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.faysbook.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης