Jessie J: Στο Ρίο ντε Τζανέιρο για συναυλία

Jessie J: Στο Ρίο ντε Τζανέιρο για συναυλία

Η Jessie έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις ερωτικές της προτιμήσεις, λέγοντας ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλη. Για το θέμα μάλιστα αυτό έχει γράψει και βιβλίο όπου αναφέρει ότι οι δισκογραφικές εταιρείες την πίεσαν να μη μιλήσει δημόσια για τις σεξουαλικές επιλογές της.

Jessie J: Στο Ρίο ντε Τζανέιρο για συναυλία
Στο Ρίο ντε Τζανέιρο για συναυλία βρίσκεται αυτόν τον καιρό η τραγουδίστρια Jessie J, η οποία έκανε ένα διάλειμμα για να κάνει ένα μπάνιο στη θάλασσα αλλά και να ποζάρει στους φωτογράφους.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια της r’n’b και της soul γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια στο Λονδίνο και το πραγματικό της όνομα είναι Jessica Ellen Cornish. Εκτός από ερμηνεύτρια, γράφει και για άλλους τραγούδια, όπως για τον Chris Brown και τη Miley Cyrus.

Κλείσιμο
Η Jessie έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις ερωτικές της προτιμήσεις, λέγοντας ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλη. Για το θέμα μάλιστα αυτό έχει γράψει και βιβλίο όπου αναφέρει ότι οι δισκογραφικές εταιρείες την πίεσαν να μη μιλήσει δημόσια για τις σεξουαλικές επιλογές της, καθώς «το να είσαι bisexual σήμερα είναι πιο trendy από το να είσαι λεσβία». Τη συμβούλεψαν επίσης να μην τα βάλει με τους «ομοφοβικούς του κόσμου» και να κρατήσει χαμηλούς τόνους.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης