Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συγκαλεί το τρίτο συμβούλιο των ομάδων μετά από μία απαιτητική ομαδική δοκιμασία. Ποια ομάδα θα φτιάξει το καλύτερο μενού σύμφωνα με την κρίση των καλεσμένων; Ποια ομάδα θα συγκεντρώσει υψηλότερη βαθμολογία;
Οι νικητές θα συναντήσουν τον Γιάννη Αποστολάκη σε έναν διαφορετικό προορισμό, ενώ οι ηττημένοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τουλάχιστον την ασυλία παίρνοντας μέρος σε μία δοκιμασία δύο γύρων.
Η σωστή τεχνική και η νοστιμιά θα αναδείξει τον καλύτερο. Κι ενώ η τρίτη εβδομάδα του διαγωνισμού κυλά με μαγειρικές εκπλήξεις, η μεγάλη ανατροπή έρχεται απόψε το βράδυ μιας και θα αποχωρήσει ένας παίκτης που κανείς δεν το περιμένει!
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.