X Factor: Η «μάχη» για την επικράτηση LIVE στο Twitter

X Factor: Η «μάχη» για την επικράτηση LIVE στο Twitter

Ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του X Factor;

X Factor: Η «μάχη» για την επικράτηση LIVE στο Twitter
Ο τελικός του X Factor, είναι υπόθεση αντρική. Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους κατάφεραν να προκριθούν ο Ίαν Στρατής και ο Ανδρέας Λέοντας και από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη το γκρουπ Stereo Soul.

Οι φιναλίστ διεκδικούν την πρωτιά στον τελικό και φυσικά το μεγάλο έπαθλο: Ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο.

Δείτε live τις θετικές και τις αρνητικές γνώμες στο Twitter για τους τρεις διαγωνιζόμενους

Κλείσιμο




Ο 23χρονος Ιαν είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Μεγαλωμένος στην Παλλήνη, πήγε σε μουσικό γυμνάσιο και από παιδί ήταν αυτό που λένε «αντιδραστικός». Οι νότες και το πιάνο συνόδευαν τη ζωή του από μικρή ηλικία, ενώ οι γονείς του συχνά τον βιντεοσκοπούσαν να τραγουδάει.Τον ανατρεπτικό χαρακτήρα του με τις απόλυτες απόψεις πάνω σε πολλά θέματα τα πλήρωσε από νωρίς ακριβά, καθώς στη Γ’ Γυμνασίου έμεινε στο μάθημα της Βυζαντινής Μουσικής -το μισούσε- με αποτέλεσμα να αλλάξει σχολείο. Συνέχισε σε Γενικό Λύκειο, αλλά δεν ήταν ποτέ καλός μαθητής. Το αντίθετο. «Δεν γούσταρα καθόλου τη βυζαντινή μουσική και δεν έδινα σημασία. Πήγα στο γενικό σχολείο και τελείωσα με κακό βαθμό. Δεν έβρισκα ενδιαφέρον στο σχολείο. Από τη μια ήταν κακοί οι δάσκαλοι, από την άλλη ήμουν αφοσιωμένος στη μουσική, αφού τότε είχα ήδη το γκρουπ μου, το Μετάσωμα. Μεγαλώνοντας, κατάλαβα ότι το διάβασμα του σχολείου σε βοηθά να διαμορφώσεις άλλο τρόπο σκέψης», λέει στο «thema people». Σπούδασε τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, έκανε πρακτική δύο χρόνια στην ΕΡΤ και μετά έπιασε δουλειά σε μπαρ. 



Ο Ανδρέας Λέοντας έχει γεννηθεί στις 26 Δεκεμβρίου του 1996 στη Λευκωσία. Ήταν παιδί της αλάνας, της παρέας και της σκανδαλιάς. Με τη μουσική ασχολείται από τα 11 του χρόνια και ξεκίνησε παίζοντας κιθάρα. Δεν το είχε στο μυαλό του ποτέ ως κάτι σίγουρο μια κι ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής! Μία σκανδαλιά που θυμάται έντονα, είναι ότι είχε μανία με τα αεροβόλα… «Θυμάμαι πολύ έντονα την μανία που είχα με τα αεροβόλα. Το έπαιρνα και πυροβολούσα όλο τον κόσμο!» «Ήμουν κλειστός χαρακτήρας, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να γίνομαι σκανδαλιάρης», έχει δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή του. Ο Ανδρέας, έχει μία αδερφή, αλλά κι έναν αδερφό μικρότερο του κατά 18 χρόνια, ο οποίος είναι η μεγάλη του αδυναμία!







Stereo Soul ( Bradley White-Dale, Παναγιώτης Πάλλης)

O Bradley White-Dale, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία. Σπούδασε Αγγλική φιλολογία και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής Αγγλικών σε παιδιά. Η έφεση του στην μουσική ήταν κάτι που διέκριναν από την πρώτη στιγμή οι δικοί του άνθρωποι. Το x factor uk αποτέλεσε το ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας στο τραγούδι αφού εντυπωσίασε τους κριτές από την πρώτη στιγμή φτάνοντας μέχρι το bootcamp ανάμεσα σε χιλιάδες διαγωνιζόμενους. Η συνεργασία του με τον Παναγιώτη Πάλλη στο Ελληνικό Χ Factor και η δημιουργία του group “Stereo Soul” τον ενθουσίασε αφού οι φωνές τους δένουν καταπληκτικά και αυτό είναι κάτι που του δίνει δύναμη για την συνέχεια. Στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να μαθαίνει ξένες γλώσσες, να πηγαίνει σινεμά και να κάνει scuba diving.

Ο Παναγιώτης Πάλλης, είναι 25 ετών και σπουδάζει Μοριακή Βιολογία και Γενετική στο Δημοκρήτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Το διάβασμα αποτελούσε μία απόλαυση για εκείνον από πολύ μικρή ηλικία. Σήμερα απολαμβάνει να μένει σπίτι ακούγοντας μουσική ή παρακολουθώντας ταινίες και σειρές μυστηρίου και φαντασίας. Έχει τρία μεγαλύτερα αδέρφια και ανίψια που περνάει πολλές ώρες μαζί τους, αφού χαρακτηρίζει τον εαυτό του Family Guy. Ονειρεύεται στο μέλλον να γυρίσει όλο τον κόσμο γνωρίζοντας διαφορετικούς πολιτισμούς και να καταξιωθεί επαγγελματικά ότι κι αν επιλέξει τελικά να ακολουθήσει.
UPD:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης