Θάνος Ασκητής: Ανέλυσε τις «50 αποχρώσεις του γκρι» στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»

Θάνος Ασκητής: Ανέλυσε τις «50 αποχρώσεις του γκρι» στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»

Ακόμη εξήγησε γιατί είναι σέξι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Θάνος Ασκητής: Ανέλυσε τις «50 αποχρώσεις του γκρι» στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»
Καλεσμένος στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» βρέθηκε ο Θάνος Ασκητής και μίλησε μεταξύ άλλων για την σεξουαλική ζωή των Ελλήνων και πόσο αυτή έχει επηρεαστεί από τις πολιτικές εξελίξεις ενώ ανέλυσε και την πιο σέξι ταινία του 2015, τις «50 αποχρώσεις του γκρι». 

«Όσο ανεβαίνει η προσδοκία του Έλληνα ανεβαίνει και το σεξ είναι ψυχική συνάρτηση όλα αυτό», είπε ο Θάνος Ασκητής και συμπλήρωσε για τη νέα κυβέρνηση που την χαρακτηρίζουν αρκετοί... σέξι: «Είναι σέξι γιατί το σεξ συνδέεται με την ελπίδα, την διάθεση και την εμπλοκή αλλά και την απογοήτευση ως προς το αποτέλεσμα. Δηλαδή αν το σεξ δεν έχει καλό αποτέλεσμα σε απογοητεύει και αρχίζεις και το φοβάσαι». 

Κλείσιμο



Ακόμη τόνισε:«Νομίζω επειδή είναι νέοι άνθρωποι, νομίζω ότι ξεκίνησαν με μία φόρα. Το σεξ έχει φόρα, έχει μια επιθετικότητα, έχει μία προσδοκία να εκφραστεί και έχει και ένα άλλο στοιχείο. Έφερε στον κόσμο το μήνυμα ότι χαλαρώσαμε. Δεν υπάρχουν μέτρα». 

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί ο υπ. Οικονομικών είναι σέξι και είπε: «Γιατί έχει ένα λουκ που γράφει. Οι φαλακροί είναι πιο χυμώδεις σεξουαλικά λόγω της τεστοστερόνης. Υπάρχουν μελέτες γι αυτό».

Στην συνέχεια της κουβέντας τους ο Θάνος Ασκητής σχολίασε και την πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2015 η οποία δεν είναι άλλη από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα. 




«Δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Η συγγραφέας είναι μία παχουλή νοικοκυρά που στην κουζίνα μεταξύ μαγειρέματος και δικών της φαντασιώσεων έγραψε αυτό το πολύ πετυχημένο εμπορικά βιβλίο».


Και εξήγησε: «Έχει έντονες προκλήσεις που ζουν αυτοί οι δύο -εμείς οι ιδικοί έχουμε ακούσει πολύ χειρότερα».

Όσον αγορά την πρωταγωνίστρια είπε: «Είναι γοητευτική κοπέλα έχει πολύ ωραίο σώμα, έντονη θηλυκότητα» και συμπλήρωσε γενικά για τις γυναίκες: «Η γυναίκα συνήθως είναι σαδιστική ο άντρας είναι μαζοχιστικός. Η γυναίκα προκαλεί πόνο στον άντρα. Ο άντρας υποτάσσεται ως δούλος». 


Δεν θα μπορούσε όμως να μην αναφερθεί και στον Mr Grey. 

«Είναι ένα παιδί μεγαλωμένο από δύο πλούσιους ανθρώπους. Τεσσάρων χρονών έχασε την μητέρα του η οποία ήταν πόρνη και έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το παρουσιάζει έναν πολύ δυναμικό νέο που όμως έχει ένα πρόβλημα, να εκφραστεί, να κοιμηθεί με μία γυναίκα μαζί»





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης