Η Φαίη Σκορδά καμαρώνει για τον «ταλαντούχο» γιο της

Η Φαίη Σκορδά καμαρώνει για τον «ταλαντούχο» γιο της

Όταν ο μικρός Γιαννάκης χρησιμοποίησε τα προσωπικά της social media

Η Φαίη Σκορδά καμαρώνει για τον «ταλαντούχο» γιο της
Οι αναρτήσεις της στο instagram συνήθως συνοδεύονται από κάποιο - έστω και μικρό - σχόλιο. Ωστόσο, το απόγευμα της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό της δύο φωτογραφίες χωρίς κανένα σχόλιο.

Η πρώτη απεικόνιζε κάτι... ακαθόριστο σχήμα, ενώ η δεύτερη το τζάκι του σπιτιού της. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απόρησαν για τις περίεργες αναρτήσεις της παρουσιάστριας, ωστόσο εκείνη παρέμενε «εξαφανισμένη» χωρίς να δίνει κάποια εξήγηση στους followers της. 

Κλείσιμο

Η αποκάλυψη έγινε λίγες ώρες αργότερα: ο μεγάλος της γιος, Γιάννης ήταν ο... φωτογράφος.

«Θέλω να σας πω ότι ο Γιάννης πήρε για λίγο το κινητό μου… Είχα μόλις 2% μπαταρία… Άνοιξα τώρα το κινητό μου, μπήκα στο Instagram και συνειδητοποιώ ότι έβγαλε μόνος του και ανέβασε τη φωτογραφία με τη φωτιά… Αφιερωμένη λοιπόν από τους 2 μας… Σοκαρισμένη σας στέλνω τα φιλιά μας», έγραψε η 34χρονη παρουσιάστρια καμαρώνοντας για τον 3,5 χρονών γιο της που ανακάλυψε ολομόναχος τον κόσμο των social media και κατάφερε να αναρτήσει δύο φωτογραφίες στο λογαριασμό της.


Παράλληλα, εξήγησε και τι ήταν αυτό το ροζ αντικείμενο της πρώτης της ανάρτησης, γράφοντας: «Το χαλί είναι! Παναγία μου!!!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης