Ιωάννα Σουλιώτη: «Έχω κάνει λάθη σαν μαμά και θα κάνω και άλλα»

Ιωάννα Σουλιώτη: «Έχω κάνει λάθη σαν μαμά και θα κάνω και άλλα»

Μίλησε για την σχέση που έχει με τα παιδιά της αλλά και για τον νέο έρωτα που ήρθε στη ζωή της 

Ιωάννα Σουλιώτη: «Έχω κάνει λάθη σαν μαμά και θα κάνω και άλλα»
Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Ιωάννα Σουλιώτη και μίλησε για τη σχέση που έχει με τα παιδιά της, για το διαζύγιό της αλλά και το νέο έρωτα που ήρθε στη ζωή της. 

«Έχω κάνει λάθη σαν μαμά και θα κάνω και άλλα. Και ίσως κάνω και κάποια που δεν αντιλαμβάνομαι, αλλά θα μου τα πουν η Φιλομένα και ο Φιλέας μεγαλώνοντας», είπε στην συνέντευξη του το πρώην μοντέλο. 



Ακόμη συμπλήρωσε: «Είμαι full time μαμά. Είμαι εκεί και θέλω να είμαι εκεί. Είμαι και τρελή και συντηρητική και φιλελεύθερη και προστατευτική και αγαπησιάρα. Δεν τους βάζω τις φωνές αλλά και εκείνα δεν μου δίνουν το δικαίωμα». 
Κλείσιμο

Μπορεί να είναι μητέρα όμως δεν ξεχνάει την γυναίκα που κρύβει μέσα της και είναι και πάλι ερωτευμένη.

Εδώ και εννέα μήνες διατηρεί μία σχέση για την οποία όμως δεν είπε πολλά αλλά αρκέστηκε στην παρακάτω δήλωση: «Ναι, αλλά δεν θα πω τίποτε άλλο, γιατί αυτά τα πράγματα τα ζεις, δεν τα λες. Είμαστε εννιά μήνες μαζί».



Παρόλα αυτά ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να παντρευτεί και εξηγεί:«Είμαι με τα παιδιά μου και είμαστε μια χαρά. Να μεγαλώσουν και βλέπουμε! Άσε που όταν κάποιες φορές φιλοξενώ κάποιον στο σπίτι, διαταράσσεται το περιβάλλον μου και σκέφτομαι, υπάρχει περίπτωση εγώ να μείνω ξανά με άλλον άνθρωπο στο ίδιο σπίτι; Από την άλλη δεν μ' αρέσει να βάζω ταμπέλες. Δεν με τρομάζει να είμαι μόνη αλλά ούτε να είμαι με κάποιον...». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης