Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει στον Alpha την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 για τον δεύτερο γύρο του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού. Ο παρουσιαστής θα συνεχίσει να απευθύνει καθημερινά την ίδια πρόκληση στους διαγωνιζόμενους: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις».
Κάθε απόγευμα και μια νέα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο 5μελείς οικογένειες ή 5μελείς παρέες. Μία όμως, κάθε φορά, θα προβλέπει σωστά την κοινή γνώμη και θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει 5.000 ευρώ!
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.