Αλέξανδρος Πετρίδης στο Όλα Τρέλα: Μου αρέσουν τα κορίτσια με μυαλό!

Αλέξανδρος Πετρίδης στο Όλα Τρέλα: Μου αρέσουν τα κορίτσια με μυαλό!

Ο παρουσιαστής μίλησε στον Θέμο για ΌΛΑ!

Αλέξανδρος Πετρίδης στο Όλα Τρέλα: Μου αρέσουν τα κορίτσια με μυαλό!
Καλεσμένος σε μια βραδιά όλο…τρέλα ήταν την Τρίτη ο Αλέξανδρος Πετρίδης, ο οποίος κάθισε απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού και μίλησε για ΌΛΑ!
 
«Καταρχήν είναι μεγάλη μου χαρά που με καλέσατε, γιατί είναι μια εκπομπή που εγώ παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια. Δεν έχω χάσει εκπομπή, ρώτα με ό,τι θες για τη φετινή σεζόν, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο τα βλέπω όλα», είπε ο παρουσιαστής όταν αρχικά ο Θέμος σχολίασε ότι τηλεοπτικά δεν έχουν ξανασυναντηθεί.
 
Κλείσιμο
Όταν ρωτήθηκε αν ποτέ έχει δει κάποιο βίντεο στην εκπομπή με εκείνον που τον έχει ενοχλήσει ή θυμώσει, ο Αλέξανδρος Πετρίδης απάντησε: «Ποτέ! Δεν έχω λεφτά να στείλω εξώδικα άλλωστε!».
 
Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής δήλωσε γουρλής! «Παλαιότερα είχα κάνει ένα video clip και μου είχε πει ο άνθρωπος που είχε φέρει το φίδι, ήταν τεράστιο, ένας πύθωνας, μου είχε πει μη φοβάσαι δεν θα σε πειράξει. Κάποια στιγμή, ένιωσα ότι ο πύθωνας κάτι άφησε πίσω στην πλάτη μου και λέω ‘πείτε μου ότι δεν είναι αυτό που φαντάζομαι’ και μου λένε ‘αποκλείεται, γιατί το φίδι κάνει την ανάγκη του μια φορά στο τόσο’. Και το έκανε τότε τελικά, κάτι του έβγαλα μάλλον».
 
Όσο για τις γυναίκες; Ο Αλέξανδρος Πετρίδης είπε: «Γενικότερα προτιμώ τις ωραίες γυναίκες που έχουν όμως και μυαλό και επιτέλους μετά από χρόνια βρήκα μια που είναι πολύ ωραία, αλλά έχει και μυαλό!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης