Κωστόπουλος: Με έχει κουράσει ο Θεοδωράκης με το back pack του

Κωστόπουλος: Με έχει κουράσει ο Θεοδωράκης με το back pack του

Πώς σχολίασε το πρωί της Δευτέρας μέσα από το Πρωινό μου τα εκλογικά αποτελέσματα

Κωστόπουλος: Με έχει κουράσει ο Θεοδωράκης με το back pack του
Την δική του άποψη για το έδαφος που έχει κερδίσει η Χρυσή Αυγή, αλλά και τη δημοτικότητα που έχει δεχτεί ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε το πρωί της Δευτέρας μέσα από το Πρωινό μου ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Υποτιμούν τους ανθρώπους της Χρυσής Αυγής λέγοντας τους πως είναι ηλίθιοι. Δεν είναι ηλίθιοι είναι σαν εμάς, ξέρουν τι ψηφίζουν, απλά είναι αυτό που γουστάρουν. Μετά από όλα αυτά που έγιναν με τον πρώτο γύρο των εκλογών, με τις φυλακές, με την σφαγή, με το παλικάρι που το φάγανε, να πεις ότι είναι παραστρατημένοι. Όχι είναι φασισταριά… αποψή μου», δήλωσε ο παρουσιαστής. 

Κλείσιμο
Όσο για τη δημοτικότητα που έχει δεχτεί ο Σταύρος Θεοδωράκης; «Με έχει κουράσει ο Θεοδωράκης με το back pack (σακίδιο) του, είναι η πιο ντε και καλά εμφάνιση. Εγώ έχω πάντα αυτό, δεν πάω παντού και να βγαίνω φωτογραφίες. Ο Θεοδωράκης κάνει εκπομπή και είναι έτσι, ε δεν κυκλοφορείς έτσι το θεωρώ πλέον γελοίο να το κάνεις σήμα κατατεθέν» δήλωσε ο παρουσιαστής, με τους συνεργάτες του να του λένε πως μπορεί να έχει το σακίδιο για γούρι, με τον ίδιο να συνεχίζει «δεν είναι γούρι είναι γελοίο», είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης