Έμιλυ Χαραλάμπους: Δεν θέλω να μου κρεμάσουν αφίσες

Έμιλυ Χαραλάμπους: Δεν θέλω να μου κρεμάσουν αφίσες

«Μου πρότειναν οι φίλοι μου να μου βάλουν, απλά δεν μου αρέσει. Θα ήθελα αυτός που θέλει να με ψηφίσει, να με ψηφίσει», λέει η 16χρονη Κύπρια

Έμιλυ Χαραλάμπους: Δεν θέλω να μου κρεμάσουν αφίσες
Η Έμιλυ Χαραλάμπους από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, λίγο πριν το μεγάλο τελικό του «Voice» άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το ταξίδι της στο τραγουδιστικό σόου του ΑΝΤ1,  αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να πει τραγούδια που θα μείνουν στην ιστορία.  

«Ονειρεύομαι να γραφτούν κάποια τραγούδια για μένα τα οποία θα μείνουν και δεν ξεχαστούν ποτέ. Να αφήσω τραγούδια που θα μείνουν στην ιστορία», λέει η 16χρονη Κύπρια που το βράδυ της Παρασκευής θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό του «The Voice». 

Κλείσιμο
Η Έμιλυ μπορεί να έχει μεγάλα όνειρα, όμως ξεκαθαρίζει πως το σχολείο και οι σπουδές της προέχουν.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να τελειώσω το σχολείο, θέλω να κάνω τις σπουδές μου΄, αλλά εννοείται εάν κερδίσω, θα δούμε τι θα κάνουμε... Πώς θα τα συνδυάσω και τα δύο μαζί, γιατί θα είναι δύσκολο, αλλά είναι κάτι που θέλω», είπε η νεαρή τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: « Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε αλλά το σημαντικό πιστεύω πως είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Ο κόσμος με γνώρισε και τώρα θα μου ανοιχτούν άλλες πόρτες και άλλες ευκαιρίες». 

Η 16χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο πατέρας της αρχικά ήταν αρνητικός στο να δηλώσει συμμετοχή στο «Voice» και είπε: «Ο πατέρας μου στην αρχή δεν ήθελε. Μου είπε πως είμαι πολύ μικρή να μπω στα βαθιά νερά από τώρα. Η μητέρα μου είπε ό,τι νιώθω εγώ να κάνω. Πήρα την απόφαση, ήρθα και με στήριξαν και οι δύο». 

Και ενώ κάποιοι συμπαίκτες έχουν κρεμασμένες αφίσες στους δρόμους προκειμένου να αντλήσουν περισσότερες ψήφους  η Έμιλυ δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν θέλει και τονίζει: «Δεν θέλω! Μου πρότειναν οι φίλοι μου να μου βάλουν, απλά δεν μου αρέσει. Θα ήθελα αυτός που θέλει να με ψηφίσει, να με ψηφίσει».

Τέλος λέει πως αν της δινόταν και πάλι η ευκαιρία να επιλέξει coach θα διάλεγε και πάλι την Μελίνα Ασλανίδου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης