Αννίτα Πάνια: Δείτε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετα από 12 χρόνια!

Αννίτα Πάνια: Δείτε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετα από 12 χρόνια!


Μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά» έδωσε η γνωστή παρουσιάστρια

Αννίτα Πάνια: Δείτε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετα από 12 χρόνια!
Δώδεκα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που η Αννίτα Πάνια, παραχώρησε κάποια τηλεοπτική συνέντευξη. Σήμερα, η παρουσιάστρια βρέθηκε στην παρέα της τηλεοπτικής εκπομπής «Μες την καλή χαρά» όπου μίλησε για τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα, τον θάνατο της μητέρας της αλλά και την ασθένεια του πατέρα της, που πάσχει από Αλτσχάιμερ!

Για τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα:
Κλείσιμο
«Του Νίκου ήταν η ιδέα. "Φλασάραμε" μία ημέρα και μου είπε θέλω να παντρευτούμε! Λέω ντάξει!» είπε η Αννίτα Πάνια και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι με τον Νίκο από την πρώτη στιγμή, παντρευτήκανε τα μυαλά μας αμέσως! Όλο αυτό το "ceremonie" για πλάκα έγινε! Κλείνοντας το θέμα του γάμου, θέλω να πω ότι η ιδέα του Νίκου ήταν φαϊνή και καταπληκτική γιατί αυτός ο γάμος τελικά έγινε για να δώσω χαρά στη μάνα μου που έφυγε από τη ζωή, για να το δει ο πατέρας μου που πλέον δεν έχει την επικοινωνία που έχει ένας φυσιολογικός άνθρωπος γιατί πάσχει από Αλτσχάιμερ και γιατί ίσως το παιδί μου να έχει φωτογραφίες για να θυμάται τη γιορτή του γάμου».

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα, για την μητέρα της που έχει χάσει, αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα της.


Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης