Νίκος Μάνεσης στο Όλα τρέλα: Εύχομαι τα παιδιά μου να μην γίνουν δημοσιογράφοι

Νίκος Μάνεσης στο Όλα τρέλα: Εύχομαι τα παιδιά μου να μην γίνουν δημοσιογράφοι

«Χειροκροτώ την ειλικρίνεια του Βαλλιανάτου», είπε ο δημοσιογράφος στον Θέμο

Νίκος Μάνεσης στο Όλα τρέλα: Εύχομαι τα παιδιά μου να μην γίνουν δημοσιογράφοι
Καλεσμένος ήταν το βράδυ της Τρίτης, στο δεύτερο Όλα τρέλα αυτής της εβδομάδας ο Νίκος Μάνεσης.
 
Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος μίλησε με τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη γυναίκα της τηλεοπτικής παρέας, Δούκισσα Νομικού για όλα:
 
Κλείσιμο
Ο Νίκος Μάνεσης μίλησε για την εκπομπή «60 λεπτά Ελλάδα» που κάνει στον Alpha και τα ταξίδια που κάνει ανά την Ελλάδα, για το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει στο κανάλι της Κάντζας τα Σαββατοκύριακα, ενώ όπως σημείωσε ο ίδιος, στις λίγες ώρες που του μένουν ελεύθερες «παίζω με τα παιδιά μου».
 
Στη συνέχεια, δε, όταν ρωτήθηκε αν τα τρία του παιδιά θα έχουν την ευχή των γονέων τους για να γίνουν και τα ίδια δημοσιογράφοι, ο Νίκος Μάνεσης είπε: «Τη δική μου την ευχή δεν θα την έχουν. Αν θέλουν να γίνουν δημοσιογράφοι, θα βοηθήσω όσο μπορώ, αλλά εύχομαι να μην γίνουν. Γιατί είναι σκληρή δουλειά, κακά αμειβομένη». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τα παιδιά του δεν βλέπουν την εκπομπή γιατί είναι αργά και «με αντιμετωπίζουν σαν να είμαι ένας υδραυλικός. Δεν νιώθουν το δέος ‘α ο μπαμπάς είναι στην τηλεόραση’». 

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος μίλησε και για την ειλικρίνεια του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, λέγοντας ότι επικροτεί την κίνηση αυτή.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης