Βίβιαν Κοντογεώργη: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Jude Law»

Βίβιαν Κοντογεώργη: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Jude Law»

«Τριαντάρησα το Σεπτέμβρη έχω ζήσει πολύ ωραία πράγματα, αισθάνομαι πολύ τυχερή, τα πράγματα έχουν έρθει σχεδόν όπως τα ονειρευόμουν, είμαι πολύ ευτυχισμένη με το σίριαλ, αυτή την περίοδο ζω το εσωτερικό μου καλοκαίρι και περιμένω τα πιο όμορφα που θα έρθουν!»

Βίβιαν Κοντογεώργη: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Jude Law»
Για την ηλικία της, αλλά και τον έρωτα που ζει με συνάδελφό της μίλησε η Βίβιαν Κοντογεώργη καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή.

«Τριαντάρησα το Σεπτέμβρη έχω ζήσει πολύ ωραία πράγματα, αισθάνομαι πολύ τυχερή, τα πράγματα έχουν έρθει σχεδόν όπως τα ονειρευόμουν, είμαι πολύ ευτυχισμένη με το σίριαλ, αυτή την περίοδο ζω το εσωτερικό μου καλοκαίρι και περιμένω τα πιο όμορφα που θα έρθουν!», αποκάλυψε η ηθοποιός, που γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό από τη σειρά «Κάτω Παρτάλι», όπου έχει κάνει αίσθηση με το ρόλο της ως «Βίβιαν», υποδυόμενη την αδερφή του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Κλείσιμο
Παράλληλα, μαρτύρησε πως είναι πολύ ερωτευμένη με… συνάδελφο της, το όνομα του οποίου δεν δίστασε να πει on air: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Jude Law», δήλωσε αστειευόμενη στο «Πρωινό mou», γιατί κατά τ’ άλλα το κορίτσι είναι single αυτό το διάστημα: «Ζω μια πάρα πολύ ερωτική περίοδο με τα επαγγελματικά μου. Ρίχνω όλο μου τον ερωτισμό εκεί και αυτό με ικανοποιεί πάρα πολύ».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης