Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους: Είμαι 39, πότε να κάνω κι άλλο παιδί;

Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους: Είμαι 39, πότε να κάνω κι άλλο παιδί;

«Αν έρθει ένα ακόμα παιδί, δεν θα το αρνηθώ αλλά θα δυσκολευτούμε λιγάκι»

Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους: Είμαι 39, πότε να κάνω κι άλλο παιδί;
Για τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, το πώς είναι ο ίδιος ως πατέρας, αλλά και τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει μίλησε η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, καλεσμένη στο «Πρωινό Mou» της Τρίτης.

Για το ενδεχόμενο να κάνουν κι ένα τρίτο παιδί, είπε: «Τώρα τα παιδιά μου είναι πεντέμισι ετών και τέσσερα και κάτι. Αν έρθει ένα ακόμα παιδί, δεν θα το αρνηθώ αλλά θα δυσκολευτούμε λιγάκι. Θα ήθελα, όμως, τρίτο παιδί. Δεν με παίρνει βέβαια να το αφήσω και πολύ, είμαι 39 χρονών! Πότε να το κάνω;».
Κλείσιμο

Σχετικά με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη και το πώς είναι ως πατέρας, σημείωσε: «Είναι πολύ αφηρημένος σε σχέση με μένα, αυτό είναι το βασικό του ελάττωμα. Αυτό, στη συγκατοίκηση και στη συμβίωση δεν το αντέχω. Ξεχνάει τα κλειδιά του, τα γυαλιά του, ξεχνάει τα παιδιά... Έχει τύχει να φεύγει με τα παιδιά για το σχολείο και να μπαίνει μόνος του στο ασανσέρ, χωρίς τα παιδιά!», είπε και απάντησε και στο τι είναι αυτό που την ενοχλεί περισσότερο στη δουλειά της, απάντησε: «Με ενοχλεί ο μη επαγγελματισμός, δηλαδή να είναι χύμα και τύπου "εντάξει, ποιος θα το καταλάβει". Μου αρέσει η λεπτομέρεια, η επιμονή, δεν μου αρέσει αυτό το "ελληνικό" φαινόμενο. Εγώ δεν μπορώ να ζήσω έτσι, θέλω ένα "πλαίσιο"».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης