«Έχω κάνει παρέα με ανθρώπους σαν τον Σήφη», είπε ο Αποστόλης Τότσικας

«Έχω κάνει παρέα με ανθρώπους σαν τον Σήφη», είπε ο Αποστόλης Τότσικας

«Πάντα με ενδιέφερε και πάντα θα με ενδιαφέρει», είπε ο ηθοποιός μιλώντας για το αν σκέφτεται τη διεθνή καριέρα

«Έχω κάνει παρέα με ανθρώπους σαν τον Σήφη», είπε ο Αποστόλης Τότσικας
Για το «Μπρούσκο», τις δυσκολίες της καθημερινής σειράς, τον ρόλο του Σήφη, αλλά και το αν σκέφτεται να κάνει καριέρα στο εξωτερικό μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Ο Σήφης έχει εμμονή με την Μελίνα, με όλες τις προεκτάσεις που μπορεί να έχει η εμμονή σε έναν άνθρωπο» είπε σχετικά με τον ρόλο του Σήφη που υποδύεται και εξήγησε αν θα έκανε παρέα με έναν τέτοιο άνθρωπο: «Έχω κάνει παρέα με τέτοιου είδους ανθρώπους και καταφέρνω να βλέπω μία καλή πλευρά τους».
 
Κλείσιμο
Μιλώντας για την σειρά «Μπρούσκο» και τις δυσκολίες της, είπε στο περιοδικό «Τηλέραμα»: «Η καθημερινή σειρά είναι δύσκολη και θέλει πολλή ψυχική δύναμη. Δεν είναι εύκολο να κάνεις μία καθημερινή σειρά και να προσπαθείς όσο μπορείς να πρωτοτυπήσεις» ανέφερε.  

Όσο για το αν πιστεύει ότι ένας ρόλος, όπως εκείνος του Σήφη, τσαλακώνει το προφίλ του και του κάνει κακό; «Η δουλειά μου είναι να κάνω όλων των ειδών τους ρόλους και μακάρι να μπορούσαμε να πιάσουμε όλες τις ατμόσφαιρες και τις ποιότητες κάθε συναισθήματος. Γιατί ένα συναίσθημα εκφράζεται με πολλούς τρόπους» είπε.
 
Τέλος, σχετικά με το αν θα συνέχιζε την καριέρα του στο εξωτερικό, ο Αποστόλης Τότσικας είπε: «Πάντα με ενδιέφερε και πάντα θα με ενδιαφέρει. Είναι στη φύση της δουλειάς μου. Είναι το πιο όμορφο πράγμα να δουλεύεις με ηθοποιούς από όλο τον κόσμο και γενικότερα να γνωρίζεις ανθρώπους από όλο τον κόσμο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης