Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε την ηλικία της

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε την ηλικία της

Πόσο χρονών είναι η ηθοποιός;

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε την ηλικία της
Για τη σχέση της με το θέατρο, τη φοβία με την οποία αντιμετωπίζει τις μεγάλες παραγωγές, αλλά και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της Παρασκευής.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως, αν και δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στην παράσταση «Οι Φόνισσες Της Παπαδιαμάντη», εκείνη αρνήθηκε, ακολουθώντας την πάγια τακτική της να επιλέγει μικρότερες σκηνές και παραγωγές ώστε να αισθάνεται πιο ασφαλής σε επίπεδο ερμηνείας. 
 
Κλείσιμο
Παράλληλα, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε ότι αυτό τον χειμώνα θα πρωταγωνιστεί σε μια καινοτόμα θεατρική παράσταση «του δρόμου», αναβιώνοντας τα «μπουλούκια» των παλαιότερων δεκαετιών, που θα καταλήγει σε ένα γνωστό bar στην περιοχή του Γκαζιού. 

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της, λέγοντας ότι είναι 46 ετών και δεν νιώθει άβολα να το πει και δημοσίως.

Τέλος, όταν ο Γιώργος της θύμισε την αποχώρησή της από την εκπομπή του με τη Φαίη Σκορδά στο Mega, εκείνη είπε: «Δεν κάναμε ποτέ κάτι εσκεμμένα», τόνισε η Βάνα και ο 44χρονος παρουσιαστής συμπλήρωσε: «Μας πίεσε ο χρόνος. Ενώ είχαμε κανονίσει μια συνέντευξη 20 λεπτών μας είχαν μείνει μόνο δέκα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης