Κατερίνα Παπουτσάκη: Το να θέλουν να φωτογραφήσουν το μωρό σου είναι λίγο άσχημο

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το να θέλουν να φωτογραφήσουν το μωρό σου είναι λίγο άσχημο

«Θα είμαι αυστηρή σχετικά με τη δημοσιότητα του μωρού μου»

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το να θέλουν να φωτογραφήσουν το μωρό σου είναι λίγο άσχημο
Για τον επτά μηνών γιο της, αλλά και την εμπειρία της ως νέα μητέρα μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou».

«Ξεπέρασα το άγχος της πρεμιέρας γιατί σκεφτόμουν το μωρό μου, που έχει και γενέθλια. Έγινε επτά μηνών!» είπε η ηθοποιός, που το βράδυ της Τρίτης είχε την επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ «Annie», στο οποίο πρωταγωνιστεί, έχοντας στο πλευρό της και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Κλείσιμο
Όταν ρωτήθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως νέα μητέρα, είπε: «Έχει δυσκολίες η μητρότητα αλλά είναι τόσο γλυκιά και όμορφη που, εντάξει, όλα αυτά ξεπερνιούνται».
 
Όσο για το πώς σκέφτεται να χειριστεί το θέμα της δημοσιότητας σχετικά με το παιδί της; «Το να κυνηγάνε εσένα οι παπαράτσι για φωτογραφίες είναι άλλο θέμα. Το να θέλουν να φωτογραφήσουν το μωρό σου είναι λίγο άσχημο. Θα είμαι, πάντως, πολύ αυστηρή σχετικά με αυτό γιατί δεν αφορά εμένα, αλλά το μωρό μου», σημείωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη, που δήλωσε θετική και στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού: «Βεβαίως θα ήθελα να χαρίσω στον γιο μου ένα αδερφάκι, λίγο αργότερα όμως! Να ευχαριστηθούμε λίγο τον Μάξιμο και μετά». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης