Αντίνοος Αλμπάνης: Η πρώτη μου φορά δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία

Αντίνοος Αλμπάνης: Η πρώτη μου φορά δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία

«Για να κάνω την πρώτη κίνηση πρέπει να νιώσω πρώτα τη διαθεσιμότητα και την έλξη από τη μεριά μιας γυναίκας»

Αντίνοος Αλμπάνης: Η πρώτη μου φορά δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία
Για την προσωπική του ζωή, τους χωρισμούς του, το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, αλλά και την πρώτη φορά που έκανε έρωτα στη ζωή του μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού.
 
«Δυο άνθρωποι αφού χωρίσουν, φίλοι δεν μπορούν να είναι», είπε ο νεαρός ηθοποιός δηλώνοντας «ψύχραιμος» απέναντι σε έναν χωρισμό και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να ερωτευτεί για δεύτερη φορά την ίδια γυναίκα: «Δεν νομίζω. Οι σχέσεις που τελειώνουν μένουν στο παρελθόν», προσθέτοντας: «Έχω νιώσει την ανάγκη να είμαι ξανά με μια γυναίκα που έχω υπάρξει στο παρελθόν».
 
Κλείσιμο
Δε δίστασε να παραδεχτεί ακόμα πως δεν νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας: «Δεν είμαι έτοιμος σε καμία περίπτωση να αναλάβω έναν τέτοιο ρόλο. Αν προέκυπτε ένα παιδί τώρα, θα έθετα από νωρίς την ανεπάρκειά μου», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly», ενώ για το τι αναζητά αυτή την περίοδο από μία σύντροφο είπε: «Δεν ψάχνω τίποτα έντονο».
 
Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην πρώτη φορά που έκανε έρωτα στη ζωή του: «Ήταν γύρω στα δεκαέξι μου. Η πρώτη μου φορά δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία. Δεν πιστεύω ότι μένει. Ήταν με μια κοπέλα που δεν ένιωθα καν έλξη για αυτή. Απλώς αισθανόμουν ότι είχε έρθει η στιγμή να δω πώς είναι», ενώ σχετικά με το αν έχει εκμεταλλευτεί ποτέ την αναγνωρισιμότητά του για να γοητεύσει μια γυναίκα συμπλήρωσε: «Ντρέπομαι. Σπάνια φλερτάρω. Για να κάνω την πρώτη κίνηση πρέπει να νιώσω πρώτα τη διαθεσιμότητα και την έλξη από τη μεριά μιας γυναίκας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης